Hele familien

Hele familien

onsdag den 24. juni 2015

KAF-Cup juni 2015 + lidt mere

Så blev det tid til KAF's jubilæums Cup. Bent var inviteret til at dømme, og stævnet startede allerede fredag eftermiddag. Så vi snuppede en fri-fredag (godt jeg havde en del gamle feriedage i overskud), og ved middagstid begav vi os nordpå, mod Hornbæk.

Vi fik slået lejr og kom på plads - men det var ikke fordi det var nemt. En grim forkølelse havde slået sig ned i min krop, så jeg var godt nok noget skvattet. Jeg kan nu konstatere, at hoste, feber, gummiben og agility ikke er nogen god kombination. Fredagens løb var nogenlunde, men jeg havde overhovedet ikke kræfter til at presse eller støtte min hund. Tvært imod, så var det vist Zippo, der bar mig igennem.

Der var heller ikke meget plads til telte, så vi lå i 2 etager :-)


Ud over at løbe med Zippo løb jeg et enkelt løb med Blitz fredag aften, men det var på ingen måde optimalt. Og da Bent havde sin dommertjans at passe, ja så måtte vi ud og se efter en reserve-handler til Blitze-pigen.


Valget faldt på Heidi Simonsen, som i forvejen er på hold med Bent og Blitz, og det var sørme' ikke noget dårligt valg. Uden overhovedet at kende Blitz, gik Heidi ind og løb 5 flotte løb med hende. Flere af dem fejlfri, og de kvalificerede sig oven i købet til finalen om søndagen. Det så så flot ud, at jeg næsten fik gåsehud af at se det. Super super flot løbet Heidi - du er dygtig (og Blitz er godt trænet :-)).

På trods af den manglende sommer blev lørdag aften ualmindelig smuk, og der var den mest fantastiske solnedgang. Ikke, at mit lille amatørkamera på nogen måde kan yde den flotte solnedgang retfærdighed, men billedet giver dog et lille indtryk af de flotte farver.


Søndag fik vi uddelt et lille "hængeparti" for sheltie-klubben, nemlig Nellie's opmuntrings-erindringspokal. Det er efterhånden svært at finde passende modtagere - men i år havde vi fundet et rigtig godt "emne" - vi manglede bare en passende begivenhed til at aflevere pokalen. Når der findes modtagere til pokalen skal nedenstående punkter tages i betragtning:

Udvalget skal lægge vægt på følgende egenskaber hos hunden:
·        Glæden ved at løbe agility
·        Energi og hurtighed
·        Selvstændighed og engagement på AG-banen
·        Temperament og ”personlighed”

Udvalget skal lægge vægt på følgende egenskaber hos hundeføreren:
·        Glæden ved at løbe agility
·        Engagement i sin hund
·        At erfaringen som handler muligvis ikke slår til overfor ”den nye krudtbunke”
·        Forståelse for, at det ikke er hundens skylde det gik galt – selvom den fandt sin egen vej banen rundt.

Valget i år faldt på Kaare Pedersen og hans dejlige energiske Spotty - og Kaare blev rigtig glad for at få den påskønnelse af hans arbejde med Spotty.


Som tidligere nævnt, så havde Blitz kvalificeret sig til finalen søndag (Bent var kørt til Guldborgsund for at dømme DcH), men også Zippo fik en plads. Heldigvis lå finalen midt på eftermiddagen, så jeg var nogenlunde fit for fight, og Zippo løb et super godt løb, bortset fra en enkelt pind, der røg på jorden. Rygterne vil vide, at vi havde den hurtigste tid, og jeg tror det rakte til en fjerdeplads.
Blitz blev desværre disket, men det var et smukt smukt løb. Se selv:
https://youtu.be/646sZMx-WDI

Jeg er sikker på, at hvis Bent mangler en afløser til at løbe med Blitz, så vil Heidi være den første, der bliver spurgt - garanteret også før mig, og det er bare helt OK!!!

Som sædvanlig var der også ved dette stævne nogle af de mange dygtige amatørfotografer, som altid er så søde at tage gode billeder af de deltagende hunde og derefter dele dem med os andre. Så jeg slutte dette lille indlæg af med en stribe billeder af Blitz taget af dygtige Tina Hindsgaul. Prøv at se, hvor hun smiler, når hun løber agility.

 
 

Ingen kommentarer: