Hele familien

Hele familien

fredag den 22. maj 2015

Nogle traditioner skal der ikke laves om på!

Gennem flere år har det været en fast tradition, at i Kr.Himmelfartsferien tager vi til stævne hos DKK Viby. I år var der både fine præmier, DM-udtagelser, landsholdspoints og ikke mindst MaxiZoo cuppen at løbe efter.
 
Blitz var nærmest "i himlen" - for Ann, Natalie og Emily aka Big Mama and the Kewties var med til stævnet, og hun løb agility med sin far - så kan man ikke ønske sig mere, når man er Blitz. Det blev til flere rigtig fine løb og en enkelt pind i bogen. Men bedst af alt, en storsmilende glad hund.
 
Dazzler fik lidt points på landsholdskontoen, men fik desværre også en mindre skade - så der er dømt pause de næste par uger.
 
Zippo, det zeje dyr, løb rigtig godt. Jeg kan godt mærke, at jeg kan flytte mig lidt hurtigere på banen. Lørdag var helt klart vores bedste dag, hvor vi vandt AG3 (heldigt, at der var landsholdspoints i det løb) og fik CACIAG. Selv om han snart bliver 8, så kan jeg stadig blive helt høj af at løbe med ham. Og jeg "tænder" lidt på der svære baner. Jo sværere - jo sjovere. 
 
 
 Til Maxi-Zoo cuppen havde vi lavet et hold, der helt klart gik efter en god placering. Dweet, Zippo og Blitz. Og det lykkedes da også for vores "team Shop til dyr" at få en placering som nr. 3. Sejt, når man tænker på at vi blev slået af 2 rene border collie hold i en konkurrence, hvor alle hunde springer 30 cm. I år var stemningen helt i top, og konkurrencen knap så langtrukken. Dejligt, at Viby stadig holder fast i den konkurrence, selv om det mest er fis og ballade.
 
 
Lørdag eftermiddag, da vi var færdige i Viby, kørte vi til Føns Strand, hvor DcH Vestfyn skulle have stævne om søndagen. Hundene nød mere plads og stilheden - vi var de eneste overnattende.
 

Der blev tid til en tur på stranden, hvor vi blev blæst godt igennem. Fanta synes stadig ikke, at vand er et hit.

 
Ved stranden i Føns er der rigtig meget strand-malurt. Duften af frisk malurt minder mig altid om min far, der lavede bitter med malurt i. Så han fik lige en tanke - oppe i himlen.


Efter sådan en god tur på stranden, så bliver man meget meget træt. Så var det godt, at vi havde vundet en ny hundeseng i Viby. Blitz er en rigtig puttegøj. Hun elsker, når der er noget hun kan kravle ned i - eller op på, bare man kan putte sig i det.Det meste af dagen var vejret sådan:

Der kom dog nogle gevaldige byger ind imellem - og vinden ruskede godt i teltene.

Det er efterhånden ikke så ofte, at vi får videofilmet vores løb, men denne gang fik vi faktisk filmet flere løb. Tak til Pia for hjælpen :-)
Her er Blitz i dagens sidste løb: et smukt spring 2, som resulterede i en første plads og endnu en pind i bogen.
https://www.youtube.com/watch?v=bNid-I8ghLw
Og her er Zippo i AG åben. Dejligt at få konstateret, at hans felter sidder, hvor de skal (i hvert fald i det her løb), og at han ikke bruger unødig plads, når han skal rundt om en springvinge. Zuper Zeje Zippo.
https://www.youtube.com/watch?v=9b4ruoROhyo

Og så er vi ved at være klar til næste weekend. Puha, hvor maj måned altid er lidt stressende, men også rigtig hyggelig.

Ingen kommentarer: