Hele familien

Hele familien

mandag den 27. oktober 2014

Stævne på Bornholm i september

Lige fra den dag Bent bestod sin eksamen som agility-dommer i DKK, har et stævne på Bornholm stået højt på hans ønskeliste. Så da der kom en invitation fra DKK kreds 8 i sommer blev han vældig glad. Vi kombinerede det med en fantastik camping-ferie, og så var vi ellers klar til stævne den 13. og 14. september i Østerlars.
 
Her bygges der bane lørdag morgen.
 
Desværre var vejrguderne ikke helt samarbejdsvillige, så efter en lørdag, hvor regnen havde silet ned det meste af eftermiddagen, så banen sådan ud.
 
Men heldigvis var der jo plads nok, og vup vup, så var banen flyttet hen i et andet hjørne af stadion. Og efter frokost søndag flyttede vi den en gang til. Luksuriøse forhold, med så meget plads.
 Blitz fik besøg af søster Cosy og Tine, som straks fik et stort smæk-kys. Altså Tine.
 
Der var ikke hverken gensynsglæde eller søskendekærlighed mellem de to, ;-) men søde og smukke er de nu, de 2 Kewstock-søstre.
 
Fanta fandt sig en ny veninden. Det var godt nok en ældre islandsk dame, som var blind på højre øje, men det betød ikke noget. De to hyggede sig rigtig fint sammen.

Jeg havde fået lov at løbe med Blitz, men desværre lavede jeg noget dumt med mit knæ søndag formiddag, så resten af søndagen tilbragte jeg i en stol med benet oppe. Hm.... hvor dumt føles det?


Til gengæld er det jo fantastisk at være til et stævne, hvor der er tid og plads til, at dommeren kan få lov til at løbe et par løb med sin egen hund, uden for konkurrence selvfølgelig - men med en masse dommere rundt om banen.

 

Og Zippo blev sandelig ikke snydt, for han fik lov at løbe med søde Maria - hun havde jo også kun 3 hunde at løbe med i forvejen.

Det er altid hyggeligt at være til stævne på Bornholm. God stemning, flotte præmier, søde hjælpere og godt selskab. Jeg håber, vi snart igen får mulighed for at komme "hjem" til øen og deltage i et af deres stævner.

Ingen kommentarer: