Hele familien

Hele familien

søndag den 13. april 2014

Et laaaaangt indlæg - men tiden flyver afsted.

Med arbejde, hundetræning og stævner, så når jeg bare ikke at få opdateret bloggen. Men NU tager jeg hævn - så dette bliver et langt indlæg.

Lille Fanta er faldt rigtig godt til i flokken, og hans første rigtig store stævne var DcH Risskov's årlige stævne på Vilhelmsborg. Et smukt sted og en dejlig hal med fine faciliteter. Oven i købet havde vi i år Andreas med, så der var lagt op til en hyggelig weekend. Her morgen-hygger Andreas og Fanta på værelset.


 Lørdag aften "indløste" vi vores sølvbryllupsgave fra Andreas: 3 billetter til Les Miserables på Århus Teater.  Stig Rossen og Peter Jorde i hovedrollerne - og dertil en gruppe fantastiske sangere. Hold nu op, hvor det var flot. Vi sad på super gode pladser, og i pausen var der ´champagne og petit four. Det var en fantastisk gave.
 
  
  
 
På trods af at Zippo og jeg ikke rigtig kommunikerede om lørdagen, så havde vi alligevel kvalificeret os til finalen søndag eftermiddag (det havde Dazzler også), og her slog den "gamle cirkushest" Zippo til igen. Når han først hører publikum og speakeren, så fornemmer han helt klar, at "det her" det er nok noget, og så løber han som en drøm. Dazzler havde i øvrigt også en super løb, men løb af en eller anden grund forbi det sidste spring. Øøøøøøøv D - det var ellers så flot!
Zippo endte som nummer 2 efter Pia Metz og Lucky. Og en flot tredieplads til Louise og Maggie. Her er en glad og tilfreds Zippo med pokal, diplom og præmier. :-) 
 
Hjemme er Fanta ved at finde sin plads i flokken. Vi er begyndt træning af forskellig slags. Foundation hos Johanna er som sædvanlig "guld", og så er vi med på et hvalpehold i vores DcH klub. Desværre er det om lørdagen, så det er begrænset hvor meget vi kan være med. Derudover har vi været så heldige, at Alis, vores kasserer i klubben, har sat os i gang med at gå spor. Det er virkelig noget, der kan få bugt med alt hans energi. Han er en energisk lille fyr, der gerne leger med trækketov eller med sin lille gule bold, som han har fået af Susanne :-) Og så er hans livret: MAD - så han vil rigtig gerne lave noget, der giver guffer.

 
Her er det vores aller første forsøg på spor. Tak Alis for at hjælpe mig i gang.

 


Weekenden den 5. og 6. april holdt DcH Højme igen stævne, lørdag for små og mellem hunde og søndag for store. Vi havde hele flokken med, og havde fået lov at overnatte hos Jim og Annette Hempel. Stor tak for det :-)
 
Lørdag var det som sagt små og mellem, og ud over vores 3 Foula-drenge, så var der faktisk yderligere 5 Foula-hunde til stede, så der var dømt familie-foto. Her er de så alle de smukke: Upsi, Chinook,  Zippo, Dazzler, Woogi, Dream, Ozzy og Dweet. Sikke en skøn samling!
 
 
Mit knæ gjorde knuder, men Zippo formåede alligevel at klare det fint for os, så det blev til 2 førstepladser i springklasserne og fine placeringer i agility.
Fanta brugte dagen på at hilse på en masse søde hunde af forskellig race. Her er det Pia fra Dalum Dyrehandel's søde border collie.

Og sandelig ikke om bedsteveninden Pirie også var der. Hun fik lige et kys og lidt tæv.

Hm... hvad er mon det? Sådan en har jeg aldrig set. Nå, det var bare Marco.

Og en sød border terrier mødte vi også.

Og nå ja, et par meget interessante snørebånd. Der er simpelthen de mest fantastiske ting, når man er til agility. :-)

Her står så 2 bladselleri-fans og gumler på noget dejligt friskt og sprødt bladselleri. Hvem vil have kage, når man kan få bladselleri?

Lørdag nat overnattede vi som sagt hos Jim og Annette, og der er ikke mere end 10 minutter fra deres hus til stranden, så Anne Kew, Bent og jeg tog vores sammenbragte 10 hunde og slap dem løs på stranden. Det var lige noget de kunne bruge, efter en lang stævnedag. Jeg tror det er lykkedes for mig at fange i hvert fald 9 hunde på det her billede, selv om nogen af dem er så langt væk, at de ikke er til at se: Sir Hector Jensen, Chinook, Ticket, Blitz, Merry, Pheonix, Rocket, Fanta og Zippo. Kun Dazzler kan ikke ses.

Dalum Dyrehandel havde en lille shop til stævnet - og selv om vi normalt er velforsynet fra Shop til Dyr, så måtte Fanta lige checke udvalget ud. En af hver, tak!

Søndagen bød på møde med endnu flere søde hunde, og denne gang af den lidt større slags. Her er det Tervuerne Tuki der bliver budt op til leg. Skal vi?


Og her er det en stor sort hund af ubestemmelig race - men sød, det var den.

Det er ikke til at vide, hvem der efterhånden var mest træt - Fanta eller hans far - men her tager de lige en lille slapper.

Da jeg jo ikke skulle løbe søndag havde jeg meldt mig som hjælper. Fanta var også med i sekretariatet. Han kunne sagtens være med til at taste.

Fanta er glad for alle vores andre hunde - og de er glade for ham. Men på en eller anden mærkværdig måde, så har han et specielt forhold til Blitz. Måske er det, fordi de begge er merle? Jeg ved det ikke, men han søger tit hen til Blitz. Måske minder hun om hans mor?

Denne weekend har være "fri"-weekend. Hm..... Fredag startede jeg det store soignerings-projekt. Alle trængte til at få ordnet poter og klippet negle. Her er det Ticket, der tager rækværket til hjælp, når trimme-bordet ikke er stort nok til hendes hoved. Men hvor skønt, at man kan stå på terrassen med det.


Lørdag morgen startede vi med en skovtur alle mand. Solen skinnede, himlen var blå og der var anemoner i skovbunden.

Så kørte Bent og Andreas i Ikea og handlede ind til den nye lejlighed - og så var det meste af den dag gået. Søndag var vi hos Pia og hente nogle af de ting, Andreas har opmagasineret på hendes loft. Hold da op, med mange mærkelige ting, men vi fik da næsten det hele med. Mens Andreas kørte til sin lejlighed og tømte trailer, så tog Fanta og jeg i klubben hvor vi mødtes med Karin og Karen samt Chris Anker og Micha til en baby-agility.
Jeg blev sat af ved Andreas lejlighed, og skønt der ikke må komme hunde (vi lod som om han var en kat) så sneg vi Fanta med op og puttede ham i en flyttekasse, hvor han sov som en sten lige til vi kørte hjem til Bisserup igen.

Bent brugte dagen på at være til agility-dommer-eksamen i DKK. Selvfølgelig bestod han - sammen med Dorthe og Jannie, så nu er der 3 friske nye dommere at trække på for stævne-arrangørerne. Tillykke til jer alle 3.

Ingen kommentarer: