Hele familien

Hele familien

søndag den 2. marts 2014

Husk at leve mens du gør det - husk at elske mens du tør det !

Måske et gammelt slidt citat - men ikke desto mindre blev jeg endnu en gang i fredags mindet om rigtigheden af ordene: husk at leve, mens du gør det!
I en periode på ca. et halvt år har vi haft rimelig kaotiske forhold på mit arbejde, men nu ser det ud som om det lysner. Og så i fredags skulle min søde kollega med sin mand på sygehuset for at høre om resultatet af en undersøgelse af nogle polypper, han havde fået fjernet. Bang: kræft i tarmen af den aggressive slags. Jeg følte det som et kæmpe spark i min mave. Hvor er livet dog uretfærdigt. Nu krydser vi bare fingre og håber, at han klarer det uden for store svær-slag.

Men igen bekræfter det mig i, at den måde vi lever vores liv på - Bent og jeg - er den rigtige. Vi gør (stort set) det vi har lyst til, nemlig lever vores tossede men bekræftende hundeliv fuldt ud. Måske trænger huset til at blive malet - og måske trænger indkørslen til at blive gravet op og lagt om, men det er egentlig ligegyldigt. Vores ture rundt i landet, hvor vi møder alle de andre hunde-tosser, og bare det at træne med vores hunde eller gå en tur i skoven med dem, ja det er så livsbekræftende dejligt!

Så derfor: husk at leve mens i gør det - husk at elske mens I tør det.

Når det så er sagt, så forklarer det måske til en vis grad mit sidste impuls-køb, som måske alligevel ikke er helt impuls-agtigt. I denne weekend har vi udvidet familien med Zarvo's Silver Blue Flying Fantasy, kaldenavn: Fanta.

I mange år har jeg ønsket mig en blue merle Amerikaner - og her er han: nysgerrig, glad, eftertænksom og fuld af "gå-på-mod". Velkommen i familien lille Fanta. Vi håber, du får en langt og godt liv hos os.

Weekenden startede med, at vi fredag aften kørte til "det mørke Jylland" i bogstaveligste forstand.

Vi havde fundt et lille B&B laaaaaangt ude på landet, men ca. 40 km. fra Fanta's opdrætter og ca. et kvarters kørsel fra DcH Sydthy's aglity-konkurence. Ren win-win :-)

Der var ikke meget plads, og når vi puttede 5 hundebure ind, var der endnu mindre plads, men det var rigtig hyggeligt.

Aftenens menu: fiskedeller, rugbrød og rødvin - og så X-faktor i fjernsynet.
 

Lørdag morgen kørte vi ud og fik Bent og hundene installeret i hallen, og ved 9-tiden satte jeg kursen mod Bianca for at hente Fanta. Ved middagstid var vi tilbage. Fanta tog det hele i "stiv pote".
Hans første køretur i bil fik ham til at små-pive de første 5 minutter, men så var han stille resten af vejen. Fremme ved hallen hilste han på masser af søde mennesker og hunde, og der var endda en lille legestue med en sød lille pudel-hvalp og sheltien Toby.

Bagefter blev han meget, og så var det jo dejligt at kunne putte sig i sin lille kasse med sine bløde tæpper.

Vi tog den lange tur hjem lørdag aften, og søndag har vi bare hygget og slappet af.

Han har ingen forbehold over for vores voksne hunde - dem prøver han bare på at få til at lege. Og det skal nok komme. Phew, jeg synes ellers Chinook plejer at være "den lille".

Vi var en tur i Maxi-Zoo for at købe mad, og det var jo nærmest som at komme i slaraffenland. Her checker Fanta lige, om det nu er det her, der er godt.

Vi prøvede også nogle senge, men vi er ikke helt klar til en læder-sofa endnu.


Han er blevet så dygtig til at køre bil.

Og i eftermiddag gik vi en tur til vandet sammen med Zippo og Chinook. Jeg ved godt, at kvaliteten af dette billede ikke er fantastisk, men prøv lige at se den lille fyr "angribe". Hold da op, han havde en fest.

Det blev til en dag med rigtig mange første-gangs-oplevelser, og nu har vi en lille hvalp, der sover trygt og drømmer om alle sine gode oplevelser.


Ingen kommentarer: