Hele familien

Hele familien

mandag den 25. oktober 2010

Et gammelt ordsprog siger, at .....

..... det skal være skidt før det bliver godt. Hvis det er sandt, så bliver vores nye soveværelse simpelthen fantastisk.

Nå, men jeg må hellere begynde med begyndelsen: Da Pia flyttede ud i sit eget hus, og da Andreas sådan nogenlunde samtidig fandt ud af, at han flyttede hjem i en periode, så blev vi enige om, at det vist var nu, at vores soveværelse skulle have en meget tiltrængt "makeover" - inklusive hvad der så følger med i kølvandet af den operation.

Så den nylig overståede weekend trak Bent og Andreas i arbejdstøjet og tog fat. Det er et projekt, der både inkluderer nedrivning af vægge og lofter, en masse isolering der skal flyttes op på loftet, sækkevis af gammelt skrammel der skal køres på lossepladsen - før vi kan gå til at spartle, tapetsere og male. Men lige nu ligner vores hus "Palles Tivoli" efter lukketid. Indholdet af 2 rum er stablet op i resten af huset.

Herunder er en lille billedkavalkade fra den første arbejdsweekend:

Her er de sørgelige rester af vores gæsteværelse - inden "håndværkerne" gik i gang.

Så er elektrikeren gået i gang.

Mon det nogen sinde kommer til at ligne et soveværelse igen?

Så blev der hul igennem - fra begge sider :-)

Hundene tog nu al virakken med ophøjet ro. Her slænger Zoë sig i sofaen Og Monty er begejstret for den store hundeseng, der dukkede op i al oprydningen.

Ingen kommentarer: