Hele familien

Hele familien

mandag den 19. oktober 2009

Når man træner agility i en DGI-klub, som vi bl.a. gør i Sorø Hundevenner, så har man mulighed for at deltage i det, der hedder landsdelturneringer. Det er på mange måder en rigtig god ting. Det er et stævne med dommer, tidstager, dommersekretær og hele molevitten. D.v.s. man får spændingen og konkurrence-stemningen med. For nye stævnedeltagere er det et super sted at få sine første stævneerfaringer, da der ofte dømmes lidt lempeligere end til almindelige stævner. Og næsten bedst: det koster "gratis" :-)

Lørdag den 17. oktober var vi til Landsdelsturnering i Stigs Bjergby. Rigtig mange Sorø-løbere havde meldt sig til, og det blev en rigtig hyggelig dag. Bent var dommer, og han havde lavet meget fine baner til alle niveauer. Oveni nåede han at løbe selv med Ticket, som bare løb fantastisk (mens Flemming afløste som dommer).

Jeg løb med Zippo, Monty og Meghann, og alle 3 løb super. Især Zippo's AG-løb var fantastisk. Nu er der jo tale om en hold-turnering, så der gives ikke nogen individuelle placeringer, men de hold vi deltog på fik da præmier både i spring og agility. Præmierne var mega hundekiks (ca. 5 x 15 cm), hvilket er helt super set i forhold til deltagergebyret!

Vejret blev fantastisk flot, da regnen holdt op. Der var masser af hjemmebagt kage og godt selskab. Alt i alt en rigtig dejlig efterårslørdag med hundevennerne.

Bent er på banen som dommer, mens Charly kommer banen rundt.

Her sender Henrik Kanero elegang ind i tunellen. Der er lidt ballet over det!

Og dyrk lige dem her. De smagte simpelthen godt - men det gjorde de andre kager nu også.

I flyvende firspring kommer Bent og Ticket ud af banen.

Og tilskuerne følger aktivt med i, hvad der sker på banen.
2 kommentarer:

Lone Sommer sagde ...

Nøøøøøj, nogle kager

Sanne sagde ...

Hold op nogle kager - de er jo hele stævnet værd. Det er lige før man accepterer 4 disk eller hvor mange det nu kan blive til.

Knus Sanne