søndag den 29. juni 2008

Ugekursus i Kolding - søndag

Egentlig ankom vi lørdag aften. Vi fik sat forteltet op i blæsevejr, og Birgit kom med dejlig mad til os. Og selv om vi var trætte, gik vi rundt og nussede lidt, så klokken blev næsten midnat, før vi kom i seng.

Søndag morgen var det tidligt op og afsted til Skærbæk, til DCH-stævne. Hyggelig dag, fin plads, gode toiletforhold, ok baner. Meghann løb som sædvanlig med stor gejst, og vandt da også begge ag-løb. Ticket og Bent havde nogle fine løb, og var bl.a. fejlfri i spring åben. Zoe nyder sin nye status som senior, og løber glad og hurtigt, men stort set sin egen bane. Og Paddy, ja han vandt spring 1 med 5 fejl, og var i øvrigt lidt streng.

Zippo's højt-elskede Pia var også til stævne, og hun havde lavet specielle fødselsdags-kiks til Zippo, som jo fyldste 1 år i torsdags.


Vel hjemme igen var der pludselig mange flere campingvogne på pladsen, og i løbet af aftenen kom der hele tiden flere. I morgen går det løs, og vi glæder os!


2 kommentarer:

Pia sagde ...

Tusinde tak for en rigtig hyggelig dag, og til Zippo for at han ville lege med Woogi.Og tillykke med jeres placeringer, I gjorde det jo bedre end Aya og mig.

spilop1212 sagde ...

Hej til jer. Tak for I dag. Hav et godt kursus, og jeg kigger ned en af dagen.
Sanne A