mandag den 30. juni 2008

Ugekursus - dag 1, mandag

Jeg skal lige starte med at sige, at det med at putte billeder på blog'en ikke fungerer optimalt på den bærbare, så billederne kommer først på, når vi er kommet hjem igen.
Så kom vi i gang med kurset - og sikke en dag. Vejret holdt tørt, selv om store sorte skyer ind imellem sejlede hen over himlen. DCH-Kolding's plads er fantastisk. Det blæser en del, men der er enorme lufte-områder, hvor hundene kan løbe løse. Forplejningen er fantastisk. Dejlig morgenmad, lækker frokost, kaffe og kage, frugt i løbet af dagen, og super aftensmad med 2 retter og vin til. Det er den rene luxus-forplejning.

Bent har løbet med Paddy hos Jenny Dam, hvor de arbejde med at være "et skridt foran". Det kan faktisk godt lykkedes med Paddy, men der skal godt nok løbes ´hurtigt. Ticket løb hos Tina Mette, og der arbejde de med flydende løb i stedet for at bremse op for ændringer. Ticket og Bent var bare gode sammen.

Zippo har løbet hos Tina Mette i formiddag og hos Claudia i eftermiddag. Han er bare en super hund, der bliver ved og ved. Da han blev tilpads træt, kunne han ikke huske sin højre-slalom, men han kunne sagtens lave al mulig sjov handling. Jeg er så stolt af min lille hund!
Meghann har fået massage. Det synes hun var rigtig dejligt. Hun har lidt stivhed i sin nakke og den øverste del af ryggen, men her er der mulighed for at få løst op for det, da Kirsten massør kommer alle dage.
Nu har sløvheden sænket sig over pladsen. I morgen går det løs med morgengymnastik :-) kl. 8 og så 2 x undervisning igen.

Ingen kommentarer: