tirsdag den 3. oktober 2023

I 2 år har vi været så privilegerede at få lov til at undervise til Hundeførerweekend på Himmerlandsgården i bededagsferien. Og vi har haft den store fornøjelse, at langt de fleste på holdet i 2023 var gengangere fra 2022. Men da store bededag jo nu officielt er afskaffet, ja så fandt de søde mennesker da bare ud af, selv at lave et agility-kursus, og Bent og jeg tog gerne turen til nord-Djurs for at tilbringe en weekend med glade søde mennesker og hunde. 
Med dejlige energiske Kirsten som primus motor og tovholder, ja så var der simpelthen ikke en finger at sætte på de ydre omstændigheder. Vejret var godt hundevejr, pladsen var god og jævn at løbe på, maden var fantastisk og deltagerne positive og indstillet på at prøve at gøre det, som vi havde planlagt. Så kan man ikke ønske sig mere. 

Campingvognen er på plads og hundene har indtaget udkigsposten.


Fuldmånen var fantastisk fredag nat.

Men solopgangen var også flot. 

Deltagerne var inddelt i 2 hold, og denne gang tog Bent de let øvede mens jeg tog de øvede. De er nu efterhånden alle sammen så dygtige, at det er lige før vi kan lave et stort hold - men så bliver der nok for meget ventetid. Vi havde forsøgt at finde/tegne baner, der indeholdt nogle af de ting, der rører sig i agility lige nu, og vi er imponeret over den indsats, der blev lagt for dagen. 

Kirsten og Batman giver den gas!

Men en ting er det rent agilitymæssige - en anden ting er maden! Og her vil jeg godt sige, at vi var ude i noget, der ligner gourmet agility. Lækker lækker mad både til frokost og aften med flotte salater og masser af hjemmebagt brød. Uanset hvordan jeg laver salat, så kan jeg ikke få det til at se sådan ud. 

Der var absolut grundlag for at spise alt for meget 😇

Kronen på værket lørdag aften var en kæmpe (og jeg mener kæmpe) stor skål citronfromage. Åh, hvor jeg følte mig hensat til min barndom, hvor vi altid fik forloren hare og citronfromage til min fødselsdag. Min all-time-yndlingsdessert. 

Sæt i gang - der er rigeligt til alle.

Mellem træningerne blev der hygget og snakket. Selvfølgelig mest hund, men også alt muligt andet. Her er det Bent og Michael, der som de eneste haner i hønsegården måtte holde sammen mod alle os høns.

De ser kloge ud, de 2. 

Pigerne hygger på bænken, mens de har pause. Det mærkes tydeligt, at her er en flok mennesker, der har det godt med hinanden. 

Der hygges og drikkes kaffe.

Vi sluttede af med en lille for-sjov-konkurrence, hvor alle gav den max gas, uanset om det var nye eller mere garvede hundeførere. 

Sidst på eftermiddagen søndag var det slut, og folk forlod pladsen. Vi havde dog taget fri mandag og valgte at blive. Først fik hundene en ordentlig luftetur på motor-cross-banen, som var nærmeste nabo. Det bløde underlag var virkelig oplagt til at spæne i, og der blev godt nok spænet igennem. 

Af sted det gik - og væk var de!

Om aftenen hyggede vi i campingvognen, spiste rester, spillede kort og gik tidligt i seng. Hundene var flade efter at have kigget på agility i 2 dage og efter løbetur på cross-banen. Så der var helt ro i lejren.

Hvem mon vinder den her? Vi var faktisk lige gode.

Kæmpe stor tak til jer alle for at være dem I er! Det er en fornøjelse at være sammen med jer og jeres dejlige hunde. Jeres gode humør og gå-på-mod gør det til en kæmpe fornøjelse at være underviser. 💖

Og nå ja,  stort set lige efter, at alle andre end os var kørt, så kom der mail fra arrangørerne af Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. De har ændret lidt på konceptet, så det kan puttes ind i en almindelig weekend, og de ville bare lige høre, om vi ville være en del af holdet igen. 

Vi er så klar!

Godnat fra campingvognen.Ingen kommentarer: