tirsdag den 8. marts 2022

Stævneweekend = knokleweekend

Så lykkedes det endelig for os at slå Corona og få afholdt vores sædvanlige vinterstævne hos DcH Næstved. Det var en hård, men også en rigtig dejlig weekend. Mine fødder er stadig smadrede, men jeg smiler stort ved tanken om den gode stævnedag vi havde.

Fredag startede vi lige med at lægge et spor - og derefter var det til Fuglebjerg for at handle. Vi havde annonceret med boller i carry til frokost, så fredag aften lavede jeg godt 250 kødboller. Phew, det varer længe, før jeg skal have boller i carry igen. 

Lørdag var jo helt normal træningsdag, så Keeper og jeg var til hvalpetræning. Hun er rigtig dygtig til at ligge og slappe af, når hun ikke laver noget. En ting, som jeg aldrig fik lært til Hazel, så det gør vi en del ud af.

Men med de der lytteapparater, så er der ingen undskyldning for ikke at høre, hvad man bliver bedt om. 💖 Jeg elsker simpelthen hendes kæmpe-ører 💖💖

Efter hvalpetræningen var der stadig agility, så Hazel nåede lige at pudse formen af, inden stævnet. Prøv lige at se det der happy-face. 😃

Efter træningen blev banen pakket sammen. Man tror det næsten ikke - men jo..... der kan faktisk godt være en hel agilitybane på en trailer, det skal bare pakkes ordentligt.


Fra kl. 17 kunne vi komme ind i ridehuset på Baunehøj Rideskole, og så var det bare med at få tømt trailer og bygget bane, så vi kunne komme hjem. Vi glædede os til besøg af Henrik og Anne, som kom og overnattede i vores campingvogn. 

Søndag morgen gik det løs med konkurrencerne fra kl. 8.00! Det blev en lang og til tider også kold dag, men med gode hjælpere og deltagere med godt humør, så lykkedes det os at komme igennem de mange mange starter. 

Rune havde lavet et lille program, der gjorde at man kunne taste fejl og vægringer ind i beregnerprogrammet med det samme. Det sparede 1 hjælper og en masse tid. Mega nice! 

Vores løb var en blandet omgang. Gimli havde  desværre ikke nogen fejlfri løb, men til gengæld 4 fantastisk flotte starter, uden så meget som en lille bitte tyvstart, så det var næsten lige så godt som at vinde det hele. Blitz havde en fest i sine 2 springløb, og Hazel var en rigtig lille nisse. I det første AG-løb var hun blændende god indtil næstsidste forhindring, hvor hun reagerede prompte på mit kropssprog. Begge de åbne klasser gik totalt i flapsy-hapsy, men til gengæld var vi fejlfri i spring 3 og blev nr. 2. Det var en fed måde at slutte dagen af på, at være på præmiepodiet med de sejeste "tøser".


Lige lidt efter kl. 18 var det hele overstået. Så gik rengørings- og oprydningsteamene i gang, og kl. 19.15 var alt ryddet, rytterstue og køkken gjort rent, banen pakket, kørt til Ålestokvej og sat på plads. 

På det tidspunkt var det så mørkt, at vi måtte have en bil til at lyse, mens der blev læsset af. Det ligner skumle gerninger, men er bare os, der læsser bane af.

Og så kunne vi slutte weekenden af med at nyde dette smukke syn ud over træningspladsen og med månen midt i det hele. 

Tak for en fantastisk weekend, et super godt stævne og en kæmpe indsats fra de bedste klubkammerater, tak til Henrik for at styre køkkenet, tak til deltagerne for at medbringe godt humør og masser af glade smil, også når det ikke gik helt som planlagt på banen. Og kæmpe tak til Henne Pet Food for at sørge for god mad til vores hunde, der har lige så meget energi sidst på dagen, som først på dagen. Det er guld værd.


Nå ja, jeg kan for resten godt forstå, at vi var trætte og havde ondt i fødderne dagen efter. Det her var bare søndagens skridt. 


 

Ingen kommentarer: