Hele familien

Hele familien

søndag den 30. maj 2021

Sikke en weekend

Vi havde længe glædet os til stævneweekend hos DcH Nykøbing-Rørvig. Dels var det for os den første rigtige stævneweekend efter Corona – og dels skulle vi af sted sammen med en flok rigtig gode venner.

 

I torsdags sagde jeg faktisk til træning: Egentlig er jeg ligeglad med, hvordan vores løb går, men hold da op, hvor jeg glæder mig til hyggen. Og det kom faktisk til at holde stik 100%.

 

Vi kørte op fredag sidst på eftermiddagen og etablerede vores lille ”Camp-DcH-Næstved” sammen med Pia og Maiken, Rune og Christian. Vi lavede vores hegn sammen med Rune og Christian som vi tidligere har prøvet det: så vi kan have 2 adskildte ”haver” eller en stor. Alle vores hunde går fint sammen. Pia medbragte den sejeste lille hundehvalp, som  uforfærdet tullede rundt mellem alle de store fremmede hunde uden problemer. Det var bare super se.

 

Vejret var næsten lidt for godt med fuld sol og over 20 grader søndag. Men vores hunde klarede det super godt. Selvfølgelig var de unge og urutinerede hunde præget af, at det var første stævneweekend og det var varmt, men alle klarede det flot.

 

Min egen status på løbene var ikke særlig fremragende. Lørdag havde jeg et løb gennemført med fejl og 3 disk – søndag 2 af hvert. Så Bent og Gimli forsvarede familiens ære med nogle super flotte løb.

 

Det er også fantastisk at være af sted som en del af en klub. Vi kender alle hinandens drømme, svagheder og problemer. Til gengæld så jubler vi med hinanden, når store eller små drømme går i opfyldelse. Da Pia og Zoomi fik deres oprykning til klasse 3 jublede vi vildt – men vi jublede lige så meget da Helle og Doobi fik en flot og fejlfri slalom. Det er bare klubånd og sammenhold, når det er bedst.

 

Det blev også weekenden, hvor vi offentliggjorde, at Delta er flyttet ud til Rune og Christian og skal være Runes nye træningsmakker. Det har været en fornøjelse at se, hvordan Delta trives i deres flok, lige på den anden side af hegnet – også selv om vi var så tæt på. Delta var sådan set ligeglad med os. Jeg ved, at hun får det fantastisk hos Rune og Christian, og Rune har allerede masser af spændende træningsplaner med Delta.

 

Det sjove er, at det har givet harmoni både i deres flok og i vores. Rune og Christian har nu 2 cockere og 2 bordere, og det har givet en god og velfungerende flok med 2 af hver. Og i vores flok er der kommet en helt anden ro. Så det er en situation, hvor man kan sige, at det har været ren win-win.

 

Nu er vi på vej i seng med hovedet og kroppen fulde af sol og gode oplevelser. I aften kom Andreas og spiste, så vi nåede lige at tømme det værste fra campingvognen inden vi satte os og sluttede weekenden med en pizza og et godt glas vin.


 

Ingen kommentarer: