onsdag den 6. maj 2015

Dejlig weekend i Hvalsø

Egentlig startede weekenden allerede torsdag, hvor både Bent og jeg havde fri. Vi brugte dagen til at få pakket campingvognen og få handlet - og det sidste betød en tur til Skælskør. Når man kører fra Bisserup til Skælskør på denne tid af året, så skal man ud gennem skoven, og lige nu, hvor bøgen er ved at være sprunget ud, så lukker træerne sammen over vejen, så det er næsten som at køre i en lysegrøn tunnel. Jeg elsker det syn, mens bøgen har den helt spæde lysegrønne farve. Det er bare så smukt.
 
 
Fredag over middag satte vi så kursen mod Hvalsø og årets første "rigtige" stævne med campingvognen. Det var sjovt at se, hvordan hundene nød det. De fandt hurtigt deres yndlingspladser fra de foregående år.  
 
 
Rent løbsmæssigt var lørdagen en blandet fornøjelse. Både Zippo og Dazzler havde succes med at få lidt points på landsholdskontoen, men Zippo og jeg kiksede totalt i dagens spring klasse 3, For Bent og Dazzler var det lige modsat, så Dazzler fik lidt points i spring klasse 3. Blitz havde igen en masse "lige ved og næsten"-løb, men det er en fornøjelse at se hende løbe. Hun bliver mere og mere fremadrettet, endda lidt uartig ind imellem :-) men stadig super fokuseret. Når det skrider lidt en gang imellem, så er det fordi hendes kommunikation med Bent kikser, hvilket er ok med den fart.

 
Lørdag aften bød på hygge i campingvognen med gode venner, og søndag morgen blev vi mødt af frost på græsset og is i vandskålene. Men flot så det ud - stilhed før stormen, kl. 5.30 om morgenen.
 
Zippo og jeg startede ud med hold agility-løbet, og billedet herunder viser meget godt, hvordan et løb gik. Hm.......
 
 
Men så tog vi os sammen, og det blev til en 2.plads i agility 3 med reserve CACIAG og en 1. plads i spring 3, hvilket samlet gav en 1. plads og max points i dagens all-round-hund. Phew, så fik vi lige konstateret, at vi kunne åbenbart godt løbe agility. Jeg var ellers lige ved at blive i tvivl.
 
Søndagen blev også brugt på den årlige hædring af årets agility-shelties. Som sædvanlig var der - ud over vandrepokalerne til vinderne - fantastiske flotte rosetter til top 4, og så selvfølgelig diplomer til de 10 bedste.
 
 
Og det var faktisk sådan, at med et "mulehår" foran Gitte og Zinnia lykkedes det igen for Zippo at snige sig op på første pladsen. Zuper Zeje Zippo. Her er de glade sheltie-ejere i mellemklassen.
 
Team Shop til dyr var også flot placeret i forbindelse med hædringen af årets agility-shelties. Ud over at Zippo vandt i mellemklassen var det nemlig Susanne og Dweet, der vandt for de små hunde. Nå, ja - så er Zippo og Dweet jo i øvrigt også lige helbrødre (dog fra hvert sit kuld), så det var også et stort skulderklap til opdrætter Pia fra Kennel Foula. Foula-power :-)
 
Fanta var selvfølgelig også med til stævne, og da han jo stadig er for ung til at deltage, så brugte han dagene på at møde nye gode hundevenner. Her er det smukke Valdemar han hilser på.
 
Og her er det en lille hvid mudi-pige, som lige skal checkes ud.
 
 Ind imellem fik vi også trænet lidt og leget.
Gamle Ticket var selvfølgelig også med. Hun elsker turene rundt om ringen, hvor hun finder masser af venner, som gider klappe hende lidt. Hun mødte også Emmy, som var forbi. Emmy havde sit kamera med, og hun har taget de dejlige billeder herunder af Ticket. Det er fantastisk så godt, kameraet har fanget Tickets personlighed. Jeg synes hun udstråler lige nøjagtig det hun er: en smuk ældre dame.  
 
 Emmy havde også sin egen hund Hero med. Ticket og Hero er i familie på den måde, at Ticket er barn af Emmy's hund Robbie, og Hero er et barnebarn af Robbie.
 
Sådan en weekend går hurtigt, og med Hvalsø Hundevenner's fantastiske stævneteam, så blev stævnet som sædvanlig afviklet til UG. Søde hjælpere, fine præmier god information undervejs og godt styr på tidsplanen. Det er en fornøjelse at deltage i. Når man så lægger samvær med gode venner og flot (men koldt) vejr oveni - så har det været en rigtig dejlig weekend.
 

Ingen kommentarer: