mandag den 10. december 2012

Jule-triatlon

Denne weekend har været en sjov, anstrengende, underholdende og laaaaang triatlon.

Første del var fredag aften, hvor både Bent og jeg skulle til julefrokost med vores respektive arbejdspladser. Hos Bent var der Al Capone-tema. så det var frem med det nålestribede jakkesæt - hos mig var der dømt mega-fest, så der var jukebox og masser af mad og drikke. Vi havde dog været så fornuftige (eller kedelige - i nogens øjne) at give hinanden håndslag på, at vi kørte hjem et eller andet sted mellem kl. 22 og 23, og det passede fint. Jeg havde en rigtig sjov aften med mine kolleger, men jeg var helt klar i hovedet til næste dag. Herlig fornemmelse.

Anden del var juleafslutning hos DcH Næstved. Vi havde sammen med Karin til lejligheden kreeret en hyggelig lille hold-konkurrence, hvor holdene var sammensat på tværs af de normale træningshold, så alle havde chance for at ende på vinderholdet :o)  Vi blev ovenikøbet tildelt det smukkeste vejr man kan forestille sig. Efter konkurrencen pakkede vi forhindringerne i skuret til næste år, og så var der gløg og æbleskiver i klubhuset. Det er en dejlig tradition.

Vi rundede så lige centrum for at hente vores aftensmad, før vi kørte hjem. Vel hjemme pakkede vi bilen og satte kurs mod triatlon-del 3: DcH Horsens agility-stævne, der søndag skulle finde sted på Sannes Hundecenter. Det var fint kørevejr, og der var juletræ på toppen af Storebælts-broen.


Vi havde alieret os med Sanne og lejet os ind i en dejlig opvarmet campingvogn.


Der installerede vi os med hunde, dyner, spillekort, rødvin, chips og aftensmad: en dejlig tapas-to-go fra www.alt-godt.dk i Næstved. Store Kina-rejer, wraps, røget tun, diverse pølse og ost, kyllingespyd, skinke, kage og brød. Uhm......


Lørdag nat kom sneen væltende, så der var en del afbud næste dag, men rigtig mange kæmpede sig frem gennem sneen og havde en hyggelig dag. Der var klasseløb, en tunnelkuller og en jule-agility. Det sidste var herre-sjovt. På banen var placeret en risengrøds-spisende jule"mand" (dame), diverse nisse-figurer og - ikke mindst - en skål med pebernødder. Alle vores hunde var ligeglad med jule-tingene og løb banerne fint (bortset fra at jeg tog en tur på r.... i Chinook's løb, så vi blev disket). Meget få reagerede på julemanden, men flere reagerede på pebernødderne. Stor stor underholdningsværdi! Og alle hundene løb fint banerne derefter, så de løb ikke rundt og ledte efter mere guf.

 
 
 

Selv om temperaturen udenfor nærmede sig 0 grader, så var der rimelig koldt i hallen, så Tina og Christina puttede sig under tæpper og dyne.


Højdepunktet for Chinook var dog, da Ib kom med Upsi. De to fik sig en ordentlig lege-tur i sneen. Det var virkelig noget de begge nød.

 

Tak til DcH Horsens for et velafviklet stævne med fine præmier. Vi kom fint hjem uden sne-problemer, og det var jo dejligt at komme hjem til brændeovn og pizza med Andreas.

Beklager den forringede billedkvalitet, men jeg havde glemt det rigtige kamera, og dette er desværre hvad min telefon formår.

Ingen kommentarer: