søndag den 21. oktober 2012

En dejlig "fri"-weekend

Vi er nu på den tid af året, hvor stævnerne ikke længere ligger i kalenderen som perler på en snor, og denne weekend var faktisk det, der ironisk nok kunne kaldes en "fri"-weekend. Altså stævne-fri - men så var der heller ikke så meget "fri" tilbage. Alligevel har det været en helt fantastisk weekend, som vi længe vil huske.

Lørdag brillierede vejr-guderne med at være i ualmindelig godt humør, så da vi havde hygget os over morgenmaden gav vi os i kast med et af de udendørs hængepartier: carporten og skuret. Hold da op, med gammelt l..., der i løbet af nul-komma-ingentid kan hobe sig op. Men vi kom godt i gang og fik fyldt en del sække og samlet noget skrammel sammen. Ved frokosttid puttede Andreas det hele i sin bil og kørte mod Næstved.

Vi kørte til træningspladsen, hvor det første syn der mødte os var 2 store bager æsker. Uhm, selv om det var i tirsdags Karin havde fødselsdag, så havde hun medbragt 2 lækre lagkager. Men først måtte vi gøre os fortjent til dem, så vi satte banerne op og trænede. Det blev til næsten 2 timer i det mest fantastiske sensommervejr man kan forestille sig. Vi kunne løbe i korte ærmer og alligevel svede vældig meget. I sådan et vejr er det svært at stoppe - men tanken om lagkagerne hjalp til, og vi fik da ved fælles hjælp udryddet dem begge. Igen kørte vi hjem fra træningen med en god og glad fornemmelse. Søde og glade kursister og hyggeligt samvær bagefter. Så kan man vist ikke ønske sig ret meget mere på den front.

Vel hjemme igen fortsatte vi med at rydde ud i gamle bunker - og blandt meget andet faldt vi over en stak gamle papir-billeder, de fleste ca fra perioden 1988 - 1995. Så her kommer lige et lille nostalgisk tilbageblik :o)

Her er en meget ung Bent - bemærk især de checkede briller.
 
Heidi og Andreas i gang med en af deres favorit-beskæftigelser: Lego-byggeri.
 
Min søster Gunver, som desværre døde af kræft i 1996 - sammen med vores gamle dejlige retriever-blanding Ally. Gunvar var faktisk lidt bange for hunde, men endte med selv at være hundeejer.
 
Heidi og Lasse i farmor's badekar på Parkvej. Da vi boede i lejligheden i København skulle vi altid have karbad, når vi var på besøg hos farmor og farfar.
 
Andreas i haven på Byvej - midt i et grineflip.
 
Morfar i sin elskede have. Bemærk rosenbedet i baggrunden - det var hans stolthed.
 
Og mormor med søndags-Politiken. Den var "fredet" indtil mormor var færdig med den.
 
Og til sidst farfar - der når det kom til stykket var et stort legebarn. Og Lego er jo for alle aldre!

Søndag formiddag fortsatte i stilen fra lørdag, og Bent og Andreas var på lossepladsen med bilen fuld af sække med affald. Søndag eftermiddag bragte og til gengæld direkte tilbage til nutiden! Vi havde aftalt at mødes med Heidi hos farmor - og lille Casper var rigtig i hopla, nu hvor han selv er i stand til at gå rundt og udforske oldemor's hus. Der var godt nok meget han lige skulle have check på. Jeg er sikker på, at Casper's fortolkning af eftermiddagen ville være som følger:

Først filmer jeg lige lidt med oldemor, mens jeg med rutineret hånd kører kage ind. Gaflen er ok, men det går for langsomt. Fingrene er bedre.
 
Men så er det ellers op og afsted. Der er jo et helt hus, jeg skal undersøge.
 
Og se lige den her tiger, som jeg fik i går i Knuthenborg.
 
Jeg snupper lige en fodbold-snak med morfar, men det ved han godt nok ikke ret meget om!
 
Oldemor viser mig sit akvarium. Sådan et ønsker jeg mig til jul.
 
Jeg fortæller også lige morfar lidt om fiskene. Kan du se den der store røde? Den er flot.
 
Jo, det var en rigtig hyggelig eftermiddag, og så måtte vi jo lige slutte dagen af med at snuppe et billede af 4 generationer Larsen.

Ingen kommentarer: