torsdag den 20. september 2012

Årets hund-finale 2012

Årets sidste DKK-stævne - og dermed også afviklingen af finalen til årets ag-hund samt afslutningen på årets hold og årets all-round-hund - var i år henlagt til Vejen Idrætscenter sammen med DKK's internationale udstilling. Jeg synes, der er rigtig fine forhold for agility-folkene. Banerne var ok, selv om der var meget vådt rundt omkring, der er kort afstand til toiletter, og mulighed for at shoppe i pauserne. 

Vi startede hjemmefra i strid blæst, og var slet ikke sikre på at komme over broen, men mirakuløst var vinden i den helt rigtige retning, og trafikstatus på broen var normal, da vi kørte over med sneglehuset på ryggen. Heldigvis, for fredag aften havde vi en sammenskudsaftale med Karen og Don. Det blev dog til komfur-mad i stedet for grill, da det lige valgte at regne i tove da vi skulle lave mad, men det betyder mindre. Det hyggelige selskab kompenserede for den manglende grillsmag.

Lørdag havde Zippo en helt suveræn dag. 5 fejlfri løb ud af 5 mulige, og alle med gode placeringer. Det er længe siden. Dazzler havde desværre lidt felt-problemer ind imellem, men derudover også rigtig fine løb. 


Pointene til årets ag-hund lå i forvejen sådan, at efter lørdagen kunne vi ikke nå Pia Metz og Lucky, men vi kunne slås for en andenplads! Årets all-round havde Zippo ført hele året, og jeg skulle bare igennem spring åben søndag morgen uden alt for mange fejl, så var den så godt som hjemme. . . . . . .  men så let var det ikke. Jeg glemte at kigge på min hund, og vupti, så var han over et forkert spring. Ikke hans fejl - ene min! Dumt gjort Marianne!

Billederne herunder er fra finaleløbet. Bent og Dazzler havde for første gang kvalificeret sig til at løbe årets-hund-finale, og de kom flot igennem banen med en enkelt feltfejl.
Her er det Zippo i flyvende fart i finaleløbet, som han i øvrigt vandt. Zuper Zeje Zippo.
Før finalen til årets ag-hund var alle resultater ført ajour, men alligevel kunne det samlede resultat ikke regnes ud. Det kan da ikke være så svært. To tal skal lægges sammen, og derefter skal de sættes i point-rækkefølge. Øv, øv og øv med øv på! Det var bare så fladt, at vinderne ikke fik lov til at løbe æresrunde. Det er da en stor del af det, at vinde!

Men alt i alt kan vi kun se tilbage på både weekenden i Vejen og de samlede års-konkurrencer med tilfredshed. I betragtning af, at jeg har fået opereret mit knæ og været mentalt "nedlagt" p.g.a. fyring i foråret, så er jeg vildt stolt over at kunne holde min plads i toppen hos mellemhundene - og jeg er mindst lige så stolt over, at Bent og Dazzler nu også er på vej derop. De bliver bare bedre og bedre sammen.

Årets hold-konkurrencen blev vundet af Kromi-holdet, nr. 2 blev Wowchesky (Bent og Dazzler's hold) og nr. 3 blev Team Hunterfull . Desværre var der sket en fejl i forbindelse med pokalbestillingerne hos DKK, så førstepladsen fik deres pokaler og blomster, men de 2 næste placeringer måtte gå tomhændede ned.

Årets all-round-hund blev vundet af Ann-Britt med Diesel, nr. 2 er Zippo, nr. 3 Pia Metz med Lucky, og nr. 4 Bent og Dazzler.
Her er det så selve finale-løbet, der præmieres: nr. 1 Zippo, nr. 2 Susanne Rødtness og Jari og nr. 3 Gitte Hoffmeister og Zinnia.
Årets ag-hund blev vundet af Pia Metz, der havde så mange points, at selv om hun blev disket i finalen kunne vi ikke nå hende. Nr. 2, Zippo, Nr. 3 Gitte og Zinnia, nr. 4 Ann-Britt og Diesel, nr. 5 Susanne og Jari, nr. 6 Tina og Chargo og nr. 7 Bent og Dazzler. 

Så var det bare at pakke campingvognen og sætte kursen mod Ødis Bramdrup, hvor campingvognen skulle stå til næste weekend, hvor turen går til Grindsted. 
Tak for hyggeligt selskab og gode billeder til Karen og Don, og tak til www.shoptildyr.dk for de flotte nye jakker. Dem er vi rigtig glade for. 

Ingen kommentarer: