fredag den 10. juni 2011

Slut på en weekend og start på en ny

Som sædvanlig flyver tiden afsted - men igen: bilbloggeri er godt :-) Hurra for min lille nye pc, med normal størrelse tastatur til pølsefingrene.

Lørdagen efter vi havde været på Roskilde Dyrskue var vores hvalpe salgsklare. Vicky, Helle og Mette hentede alle deres hvalpe, men vi skulle jo have haven fuld af gæster søndag, så vi udskød flytningen et par dage. For alligevel ikke at gå helt til, så hentede jeg Chinook hjem på et lille besøg. Vi havde jo alligevel hegn tværs over haven p.g.a. teltet, så det var ikke noget problem. Det tog han fuldstændig afslappet. Han futtede bare rundt som om det var det mest naturlige i verden, at han nu var i vores have - og ikke i Pias. Sej fyr.

Her hilser han på onkel Paddy gennem hegnet.
Sidst på eftermiddagen hentede vi Pia og hundene. Inden vi kørte hjem for at grille var vi lige en tur om stranden. Det var lige noget hundene kunne bruge. Viva viste sig at være en rigtig vandhund, som nærmest ikke var til at hive op af vandet igen. Det var sjovt at se. Chinook var rimelig upårvirket af "det store vand". Han synes bare det var sjovt at løbe rundt og gø sammen med de andre.

Søndag fejrede vi Bent's 50-års fødselsdag. Vi havde telt i haven og var bare de nærmeste venner og familie, og det blev en rigtig hyggelig dag med lækker grill-mad og meget hyggelig snak. Bent nød dagen, der blev fuldstændig som han havde ønsket sig. Og så fik han en masse dejlige gaver.

Mandag kørte jeg tidlig hjem fra arbejde for at hente Chinook hjem. Han har taget flytningen super flot. Sover om natten, spiser sin mad, kun et enkelt lille uheld om dagen, når hundene er alene hjemme. Han møder alle med stor tillid og stor selvtillid. En helt igennem dejlig lille hvalp.

Zippo var i starten noget forbeholden og snerrede lidt ad ham, men nu, ca. 1 uge efter, så har Zippo overgivet sig helt og leger med ham. Det er bare dejligt at se.


Nu er vi ved at være i Ribe. 3 dages agility venter forude sammen med en masse andre "hundetosser" Det bliver skønt.

Ingen kommentarer: