onsdag den 29. december 2010

Rallyprøver i minusgrader

I dag havde vi meldt os til rallyprøver hos Sydkystens Hundeskole med Zippo og Dazzler. Zippo i ekspertklassen og Dazzler i begynderklassen. Temperaturen sagde -17 i Ringsted, og i ridehuset hvor vi skulle være, var der også is-koldt, men alligevel havde en del trodset sneen og de glatte veje og mødte op.

Zippo har ikke lavet noget særligt siden NM i agility, så han var nærmest ved at eksplodere af begejstring. Desværre var hans fører et fjols og overså et lille stop-mærke på det ene skilt. Dumpap - altså føreren! Zippo gjorde nøjagtig hvad jeg bad ham om, og vi gik ud med 86 points. Hvis jeg nu ikke havde kvajet mig, så havde vi haft 96! Hm.... Marianne :-(

Dazzler var sådan cirka lige så eksplosiv forbi de første par skilte, men så var det lige som om han fattede situationens alvor og begyndte at koncentrere sig. Dazzler og Bent kom ud af banen med 82 flotte points - og så var Bent rigtig glad - og Pia rigtig stolt!

Alt i alt var det en rigtig hyggelig dag, hvor vi fik sludret med en masse hundefolk, som ikke nødvendigvis var agility-nørder alle sammen. Billedet er desværre præget af, at cameraet var ekstremt koldt, men alligevel kan man se Dazzlers fokus på far.

Den bedste præmie på dagen var dog, at vi "helt tilfældigt" mødte en DKK-autoriseret agility-dommer, som målte Dazzler officielt, så han nu kan stille op til agility-konkurrencer i mellem-klassen. HURRA !!!!! :-)

På vej hjem havde vi den flotteste solnedgang. Se bare på disse billeder, som godt nok er taget ud gennem en ikke helt ren bilrude. Det er da flot!




2 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Stort tillykke med Dazzlers måling som mellemhund:0))Hvor er det skønt. Kender alt til de bekymringer man kan ha`i forhold til de store sheltier og deres fremtidige agility karriere!!!

Pia sagde ...

Tillykke til Dazzler og Bent de var bare gode :-) Og til Zippo selv med en ikke optimal fører, som kan glemme noget så gik I jo også godt. Det bedste er dog at Dazzler er målt mellem, så Bent kan komme igang med ham, det var ventetiden vær :-)
Og ja jeg er meget stolt, men af dem begge to :-)