mandag den 6. september 2010

Fælles DM i agility 2010 :o)

Lørdag og søndag den 4.-5. september blev der afviklet DKK og DcH's fælles DM i agility. Og på trods af manglende information nærmest indtil sidste øjeblik, så blev det et helt igennem vellykket arrangement. Vi satte kursen mod Albertslund lørdag morgen - eller nærmest formiddag, og heldigvis havde Henrik holdt plads til os, så vi fik gode pladser ved ringsiden.

Zippo var på sit "sædvanlige" hold med Godis, Yatsy og Breezy og Ticket var også på sit sædvanlige hold med Aya, Kanero og Athene. Lørdag startede med AG-hold om formiddagen. Zippo's hold var helt igennem solidariske og blev disket alle 4, på en bane, som vi ellers burde have kunnet gennemføre. Hm.... Ikke det bedste udgangspunkt for selvtilliden inden eftermiddagens individuelle løb. Tickets hold var til gengæld rigtig gode og lå vist nok på en 4. eller 5. plads efter lørdagens løb. Der var noget at leve op til søndag.

Over middag var der spring individuelt, og her fungerede Zippo's og mit samarbejde heldigvis perfekt. På en rigtig god bane gav vi den fuld skrue og endte - selv om jeg ikke havde mere luft til sidst - på en super 2. plads. Det var et rigtig godt udgangspunkt før agility om søndagen.



Bent og Ticket løb også fejlfrit i deres første DM-løb nogensinde, dog med en lille tidsfejl. Nr. 23 ud af 42 hunde var rigtig flot, og Bent var meget meget glad.

Pia havde også haft gode løb, så vi kørte hjem i løftet stemning til lasagne og et godt glas rødvin samt en god nats søvn.


Vi startede søndag morgen med morgensang og flag. Det var et festligt syn. Jeg vil gerne indrømme, at jeg havde en lille smule sommerfugle i maven. Jeg ved, at når først jeg står ved start, så er jeg helt rolig, men der var jo lang tid til. Formiddagens hold-løb gik for Zippo's hold næsten som lørdag, bortset fra at Preben rent faktisk gennemførte banen fejlfrit. Resten af os blev disket.

Da Tickets hold skulle løbe holdt vi nærmest vejret, indtil der var 3 igennem. Phew. Så var det bare at vente. Vi vidste, at de lå tæt omkring 3.-4.-pladsen, men det var ikke til at gennemskue. Nr. 1 og 2 blev hurtigt annonceret. Så regnede de på nr. 3, men da holdet var næsten sikre på, at de var blevet nr. 4, så satte de hundene ind - og Pia tog sig et stykke trøste-lagkage. Pludselig lyder det over højttalerne, at nr. 3 var ATAK - hold da op. Jubelskrig og kaos! Hunde og snore og lagkage fløj rundt, før de kunne løbe ind på banen til en velfortjent sejrs-runde.


Så startede vi på de individuelle løb. Nalle havde lavet forskellige baner til hver størrelse, og det var baner, der var spændende men også sjove at løbe. Susanne og Unique lå efter lørdagens løb på andenpladsen og Julie og Chillie lå efter et fantastisk flot springløb på 3. pladsen. På førstepladsen residerede Jesper og Emsi. Julie løb igen et fantastisk løb, som indtil videre lagde hende på minimum 4. pladsen. Da Susanne løb var der helt stille - man kunne høre et græsstrå falde til jorden - men Unique leverede et super flot løb, og de strøg ind på førstepladsen. Så handlede det bare om Jespers løb, og desværre for Jesper fik han en fejl. Det betød til gengæld, at Julie rykkede op på en velfortjent 3. plads. Hurra for Julie og Chillie, som løber æresrunde herunder.


Mens vi ventede på at løbe kunne vi nyde synet af de mange flotte blomster, som Ulla altid har sørget for. Det er da et flot syn!

Så var det mellemhundenes tur - og banen var ikke specielt teknisk svær. Faktisk virkede den meget nemmere end den, de små hunde havde løbet. Nogle af mine "værste" konkurrenter havde fejl med fra lørdag, men alligevel lå nogle stykker tæt sammen i toppen, så der var ikke plads til fedtspilleri. Zippo var engle-artig ved start og gik alligevel ind og fyrede den max af. Sej hund. Vi beholdt vores 2. plads fra om lørdagen, kun slået af Jesper og Indi - og skarpt forfulgt af Ann-Britt og Diesel. Hold da op, hvor var det en fantastisk fornemmelse. Min lille Zippo, nærmest lige fyldt 3 år og nr. 2 ved DM. Det er bare så stor en fornøjelse at løbe med ham, og jeg var nærmest helt euforisk resten af dagen.

Så manglede vi bare de store hunde. Ticket fik desværre en vægring, og Bent valgte så ikke at rette hende og løbe banen færdig med en glad hund. Pia løb et rigtig flot løb og endte som nr. 7. Godt gået af Pia og Aya. Vi er stolte af jer. Danmarksmester for store hunde blev Channie efter et rigtig smukt løb.

Og så var det hele overstået. Så manglede vi bare at hylde dommerne, som havde lavet rigtig gode baner hele weekenden. Og Nalle havde endda fødselsdag om lørdagen. Tænk at tilbringe sin 50-års fødselsdag med at dømme agility i Danmark.

Først fik holdene medaljer. Her får Bent hængt sin medalje om halsen af Per.
Og bagefter ser de alle 4 rigtig glade ud med deres flotte gule buketter.
Så kom turen til de individuelle løb. Her er det Susanne, Lillian og Julie med de 2 dommere.
Og her er det mellemhundene: Jesper og Indi, mig og Zippo samt Ann-Britt med Diesel - og naturligvis de 2 dommere.

Bagefter var vi ude og tage billeder. Her er det ATAK-holdet med deres præmier.

Og her er det smukke Julie med Chillie, pokal, blomster og vin.

Her til sidst er det min smukke dejlige Zippo og hans meget stolte ejer. Tænk, at han endte hos mig. Det er jeg stadig dybt taknemmelig for.

2 kommentarer:

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med de flotte resultater.

Pia sagde ...

Endnu engang et kæmpe stort tillykke til Zippo han var total sej :-) Og selvfølgelig også et tillykke til Ticket, som leverede nogle rigtig gode løb den weekend, hun er en lækker hund :-)