mandag den 17. november 2008

Endnu en travl weekend

Lørdag

Lørdagen startede med agility-træning i Sorø Hundevenner. Først Zippo og Zoe, og derefter Meghann, Ticket og Paddy. Vejret holdt næsten - kun et par små byger, og der var simpelthen en dejlig hyggelig stemning, så vi blev hængende til langt ud på eftermiddagen. På vej hjem var vi lige et smut omkring farmor og farfar, og så var det ellers hjem og gøre klar til søndagen, hvor jeg skulle til agility-instruktør eksamen og Bent skulle til rally i Odense med alle familiens 6 hunde! Der skulle pakkes og ´der skulle lige repeteres en sidste gang. Jeg er så dårlig til at huske, så alle målene på forhindringerne blev læst igen og igen. Og så var der alligevel nogen, der ikke hang fast. Hvem kan f.eks. huske, hvor langt der må være mellem tværribberne på balancen?

AG-instruktør eksamen

Søndag morgen havde jeg fået lov til at låne Andreas' lækre bil, og med maven fuld af sommerfugle kørte jeg mod Albertslund, hvor eksamen skulle foregå. Eksamen bestod af flere dele: 1 times skriftlig prøve med 48 spørgsmål, opbygning af bane med mini-bane og gennemgang af en planlagt undervisning, 2 små skriftlige tests, og så til sidst en video-prøve, hvor man skulle se 3 hunde og derefter kommentere det. Videodelen var virkelig svær, og jeg føler ikke selv, at jeg var god nok. Jeg var sikker på, at jeg næsten kunne videoen udenad, og da de begydnte at spørge, så kunne jeg ikke svare på det hele - kun noget af det. Øv øv - nu kan jeg gå i 1-1½ måned og vente på resultatet uden at føle mig sikker på noget som helst.

Rally i Odense

Bent og Andreas kørte til Odense med bilen fuld af alle 6 hunde samt videoen. Jeg ved, at Bent prøver at finde ud af at få videoen lagt over, så det kan komme ind på computeren, men det tager nok et par dage. I Odense mødte de Pia, Aya og Woogi, som også skulle til rally-prøver.

I begynderklassen var Bessie og Ticket oppe.

Det var Bessie's første rally-prøve, og første gang i flere år, at hun var med til en konkurrence, men hun klarede det bare så flot. Hun ser rigtig glad ud hele vejen rundt, især når hun får lov at hoppe ind på plads - det er hendes yndlingsøvelse. :-D Bessie fik 96 points ud af 100 mulige og blev nr. 10. Woogi blev i øvrigt nr. 11.Ticket var kommet med på et afbud. De sidste par gange, hvor både Bent og jeg har prøve at gå op med hende, er hun gået helt i stå, så Ticket har holdt en pause fra konkurrencerne - men når nu Bent har trænet alle de andre hunde om aftenen, så har hun selvfølgelig også fået en tur, og Bent mente, at nu var de begge klar til at forsøge igen. Og det må man nok sige! 97 points og en 8. plads.


I øvede var det så Paddy, Zöe og Zippo.

Paddy var noget flagrende, men sneg sig alligevel op på 79 points med flere hamrende flotte line-førings-sekvenser. Paddy endte på en 10. plads og blev rally-viderekommende-mester! Dygtig lille blå dreng.

Zoë tabte koncentrationen ca. 2/3 gennem banen og fik et ikke-bestået, men den del hun gennemførte var rigtig flot, og i dag kunne hun godt huske sin "Sit" næsten alle gangene, selv om græsset var vådt.

Og hvis Paddy var flagrende - så var Zippo mega-flagrende, men alligevel gennemførte han til 84 points. Det var tydeligt at se, at han ind imellem kiggede efter Pia, men han så nu stadig ud til at hygge sig med sin far. I dag har vi igen set det på video, og han undrer sig meget, når han kan høre Pia's stemme og når han kan høre Woogi gø. :-DEkspert-klassen

Meghann's var godt nok fars stjerne den dag. Super koncentreret og glad gik hun hele banen rundt med kun en enkelt ekstrakomando. Hendes bakke-øvelse var perfekt, og Meghann gik ud med 99 points og dagens cert! Godt gået!
Nu skal der trænes til den 6. december i Sorø. Det bliver spændende at se, hvordan det går indendørs.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Han var sød den lille Zip og hvor var han glad for at se os. Nok lidt træt af at de to søskende ikke fik leget øv øv øv. Men jeg syntes nu også det gik rigtig godt for Bent og alle hans hunde..... Et kæmpe stort tillykke fra Aya, Woogi og mig....