tirsdag den 11. november 2008

En blandet weekend

Det har været en travl weekend, ví lige har været igennem.

Fredag havde jeg taget fri for at gøre klar til weekenden, og jeg hentede Bent på hans arbejde, så snart han havde fri. Først gik turen mod Kolding, hvor vi skulle holde Jutlandia Cup Komité-møde. Det var et godt og konstruktivt møde, og det hele skrider fornuftigt frem. Birgit og Ingo havde som sædvanlig velvilligt stillet kælderen til rådighed, så vi flyttede ind med alt vores grej.

Lørdag - tidligt op og afsted til kursus. Det var med dansk/tyske Anne Marie Brandt, og det var en rigtig god dag. Både Zippo og Ticket klarede sig fint. Selv de ting, jeg ikke forventede, at Zippo kunne håndtere, dem snuppede han som en lille skrapsak - bare jeg hørte efter og gjorde som instruktøren sagde! Og det er der ingen, der behøver at kommentere. :-)

Søndag fortsatte Bent kurset - nu med Paddy. Og selv om mange af banerne var meget snævre, så kom det lille blå P alligevel flot rundt.

Zippo og jeg satte kursen mod Herning, hvor Zippo skulle udstilles. Han var blevet vasket og shinet, og jeg synes jo han så hammer godt ud. Vi kender jo godt hans svagheder: det ene stritøre og den glade hale - men vi krydsede fingre og håbede, at det ville gå fint alligevel, så vi kunne få vores 2. præmie.
Men nej - selv om Jeanette knoklede med ham, så dømte dommer Ole Staunskjær ham til en 3. præmie - hvilket han i øvrigt også gjorde med Crazy. Selv Woogi fik en flad første præmie, og hun så ellers fantastisk ud.


Zippo's kritik lød sådan:
I aller største lag. Veludfyldt næseparti. Acceptabelt stop. Lidt luftigt båret ører. Godt udtryk. For fremskudt skulder. God overlinie. Mere vinkler bag ønskeligt. Lidt højt ansat hale. Acceptable benstammer. Smuk farve. God pels. Bevæger sig acceptabelt bag men noget padlen fremme og med alt for høj hale.

Øv øv. Vi må på den igen.

Inden vi kørte hjem fik vi fotograferet de 3 søskende: Woogi, Crazy og Zippo, der vel nok er så forskellige, så man knap kan forestille sig det, hvis man ikke har set dem. Men hver især med fantastisk energi og udstråling, så de skal nok blive til noget!


Ingen kommentarer: