tirsdag den 16. september 2008

Kursus med Lisa fra England

Fredag den 12. september havde Johanna arrangeret et kursus med Lisa fra England. Lisa træner meget efter de samme metoder som Bernadette, og hun har en halvbroder til Zippo (Chi - efter Monty), så selvfølgelig var jeg vild med at deltage.
En del af det, Lisa kom med, var ikke helt nyt for os, der har trænet hos Johanna, og alligevel fik vi vendt nogle gode ting. På begynderholdet talte vi en del om felter, hvor Lisa helt klart mener, at "2 on 2 of" er den eneste sikre metode. Vi øvede os i at belønne på den rigtige måde på felterne og på at target-træne udenfor agility-forhindringerne. Vi øvede også forskellig handling af den samme sekvens for at se, hvad der var bedst for lige netop vores hunde.
På det øvede hold tog de tid på sekvenser, handlet på forskellig måde, og det viste sig flere gange, at det man selv troede var det bedste og hurtigste, ikke nødvendigvis var det hurtigste alligevel. Interessant øvelse. Det var en dejlig og hyggelig dag på Kirstens bane, hvor solen det meste af dagen gav os lidt røde næser og røde kinder. Se billeder og video af Zippo herunder.
Kirsten og Spec på vej gennem slalom.
Lisa forklarer Kirsten en mulig måde at handle på.
Lisa elsker dansk wienerbrød, så Jette medbragte en fantastisk lækker, snasket og dejlig kagekone.
Meghann sidder i Kirstens have og kigger ud på banen, mens hun tænker at det da er uretfærdigt, at forhindringerne er derude og hun er derinde.
Lisa og Annette diskuterer handling.
Zippo laver fremadsendelse.

Zippo løber en hel bane - kun med en enkelt lille forkert krølle undervejs. Dygtig dreng!

Ingen kommentarer: