onsdag den 17. september 2008

Agility i Albertslund

I weekenden var det så årets sidste internationale DKK-stævne, og samtidig tiden for afgørelsen om alle års-konkurrencerne.

Stævnet var henlagt til Vestegnens dejlige lokaliteter, og solen skinnede som om den fik penge for det. Man kunne faktisk godt tage solbad. Det blæste en del lørdag, men det holdt heldigvis op igen om søndagen.

Bent løb som sædvanlig med Paddy og Ticket, både for sig selv og med Kurt. Deres holdløb var faktisk de bedste, de har leveret hele året, og holdet "Hurtig og Sikker" endte ikke på sidstepladsen. :-) Paddy træner stadig felter. Det er utroligt, for til træning misser han aldrig et felt - og til stævnene springer han konsekvent felterne første gang, men når Bent vender om og tager dem igen, så ved han godt, hvad han skal. Ticket løber bedre og bedre, og i AG åben søndag blev hun nr. 24 - fejlfri - ud af ca. 90 hunde. Godt gået Bent!

Monty løb en del med Lisa, og med mig leverede han 2 fejlfri løb til vores hold.

Årets hold-konkurrencen var stort set afgjort på forhånd, og blev selvfølgelig vundet af holdet med Unique, Spirit, Angel, Louie, Bluebee. Men vi blev en flot nr. 2 - og det er vi stolte af. Derudover endte Monty på en 10.plads i konkurrencen om årets all-round hund - et flot punktum, inden han nu skal til at løbe senior.