søndag den 6. april 2008

Rally'O i Bredsten

Søndagen blev brugt på Rally-prøver i Bredsten. Vi havde tilmeldt 4 hunde, og især Bent var vældig opsat på at få nogen oprykninger.
Bent startede med Zoë, der gik banen i fin stil, bortset fra, at hun altså ikke ville ned og ligge i det våde græs. Det kostede en mistet øvelse. Der var lidt andre "småting" undervejs, men alt i alt er det en super konkurrence-gren for lille "Miss Mouse", der endte med 85 points og sin 2. "pind" i begynderklassen.
Næste hund var Meghann, der gik en fin bane. Desværre glemte hendes mor en del af en øvelse, hvilket jo giver -10 points. Hm..... Meghann sluttede med 86 points og sin 3. "pind", hvilket betyder, at hun nu har erhvervet retten til at kalde sig Rally Begynder Mester (RB) og til at starte i "øvede" klassen næste gang.
Så blev det Paddy's tur. Han gik lidt på snusetur i begyndelsen af banen, og kom først rigtig i gang efter øvelse nr. 2 - men så kom han også stærkt igen. Hans lineføring af super, og Bent og Paddy endte også med 86 points - men 2 sekunder hurtigere end Meghann.
Ticket, som jo er højløbsk, synes ikke det var specielt fedt at være på banen. Hun kiggede efter hanhunde og kunne slet ikke finde rytmen med Bent, så Bent valgte meget klogt at forlade banen efter få øvelser og løbe ud og lege noget sjovt med Ticket.
Mange af vennerne havde også fundet vej til Bredsten, bl.a. Johanna, som bestod begynderklassen med Monty og One, bestod og vandt øvede med Whizz og bestod ekspertklassen med Spooky. Tillykke Johanna.
Der var en fin afvikling af konkurrencen, ikke meget spildtid, så kl. 15 var vi helt færdige og på vej hjem.
Herunder ses Zoë, Meghann og Ticket med deres mor Whizz (nr. 2 fra venstre) efter rallyprøverne.

Ingen kommentarer: