mandag den 25. marts 2019

Hundehvalp??? Hvad for en hundehvalp?


I dag bliver Gimli 1 år – og sikken en rejse vi allerede har haft.

For et par år siden begyndte vi at se os om efter en hund mere til Bent – og med den erfaring med hunde, vi efterhånden havde i bagagen, var Bent helt sikker på, at det skulle være en border collie. Vi så på mange kombinationer i ind- og udland – og var meget skarp på, hvad vi gik efter af type.


Pludselig dukkede kombinationen Halina og Jerry op – og det var en kombination, vi faldt for lige med det samme. Bent blev skrevet op til en han, og det er allerede et år siden, kuldet kom til verden.

Da Bent blev skrevet op, sagde Camilla blandt andet, at Gimli’s far Jerry er en rigtig dygtig lydighedshund, og at Gimli sikkert har gener for det også. "Lydighed" sagde Bent – no way. Han var agility-person.


Men ting kan ændre sig. Nu træner de både agility og lydighed – Gimli er god til begge dele og elsker bare at arbejde.

Gimli er en fantastisk hund. Det kan godt være, at han uden for træningspladserne er vældig begejstret og ikke altid helt nem at få kontakt med (det arbejdes der på) – men når han træner, så træner han koncentreret og der kan falde en bombe, uden at det generer ham.
.
Gimli har også et fantastisk sind. Han er glad for alle hunde, og er god til at vurdere, om det nu er en hvalp eller en voksen hund, han leger med. Gimli har prøvet at par gange at møde en anden hund, der har sagt bøh til ham – og det kan overhovedet ikke hidse ham op.


Så Bent har i Gimli fået opfyldt alle de drømme, han havde, da han blev skrevet op til en hvalp efter Halina og Jerry.

At Gimli så lige synes, han skulle en tur på Karlslunde Dyrehospital - kun lige hængende fast til livet med et par negle – det har vi næsten glemt. Gimli er i hvert fald helt over operationen igen.



Gimli har fejret sin fødselsdag med at nusse om sin far, der er hjemme med en kæmpe forkølelse, og i øvrigt med at gå et dejligt langt spor. 

Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til lille Gimse og hans søde søster Ilya. 💙💗



Ingen kommentarer: