tirsdag den 12. juni 2018

Stævne i Faxe - og en god nyhed

Så gik der endnu en lang og god weekend med masser af dejlige oplevelser.

Fredag eftermiddag havde vi aftalt at mødes med Ilya, Camilla og Martin (Gimli's søster med familie) i Maxi Zoo. Ilya skulle se på ny sele, og så kan man jo altid kigge lidt omkring og checke ud, om de nu forhandler noget fornuftigt. Gimli fandt sit eget gode mad fra Kingsmoor Petfood på hylderne - og det var han godt tilpads med.


Efter at have shoppet lidt godbidder gik vi i Næstved Storcenter efter sushi. Når man henter sushi i "Tokyo Running Sushi" til take-away (og vel og mærke møder op og bestiller - ikke via Just Eat eller sådan noget) så får man 50% rabat. Ja, det er rigtigt!!!  Så vi købte rigeligt 😁😁😁


Vi kørte hjem til os i Bisserup, flyttede havebordet ned i skyggen under æbletræet, og så gik vi ombord i den kæmpe portion sushi, lidt bobler og lidt øl - mens hvalpene hyggede med hinanden. Sikke en fantastisk dejlig måde at starte weekenden på: gode venner, sushi, bobler og hunde i haven - så fås det ikke meget bedre.

Lørdag stod den på stævne hos DcH Faxe. Bent skulle være dommer (og løbe med Blitz), og jeg skulle løbe med Hazel. Denne gang havde Faxe-folkene byttet pokalerne i klasse 1 ud med de her flotte rosetter. Det var super populært. Og de hang fremme hele dagen, så man rigtig kunne fryde sig over dem. Faktisk var jeg begyndt at spekulere på, om man kunne forudbestille en tredieplads, for jeg synes at de 3-farvede grønne var mega flotte. 😊


Gimli var jo med som sædvanlig - og han klarer stadig fint at være i bur og mikro-hvalpegård i teltet lige ved siden af banen. Han får hilst på rigtig mange søde hunde og mennesker - og han får mange godbidder. Og så sover han rigtig meget af dagen. Dygtig dreng.


I år er vi så heldige i DcH kreds 6 (Sjælland), at vi har 3 nye dommeraspiranter. Det er dejligt, at der er nogle nye folk, der har lyst og mod til at tage den udfordring op. Og de er alle 3 kommet godt i gang. Jeg glæder mig til at lære jer at kende fra den side - og se, hvad I kan finde på af baner til os. I Faxe var det Annette, der var på - under nøje "opsyn" fra Hans Christian og Bent. Og derfor var der selvfølgelig også en lille kurv til hende, da dagen var gået.


Og nå ja - det blev jo ikke til nogen grøn flerfarvet roset 😟 men til gengæld til 2 af de flotte røde 😃  Hazel var igen en stjerne, og vandt begge klasse-1-løbene fejlfrit. I AG åben tabte vi hinanden ved spring 2 - men i spring åben var hun igen fejlfri og blev nr. 3. Sejeste brune hund!!!


Bent og Blitz vandt begge klasse-3-løb (desværre med lidt fejl i spring), og Blitz var fejlfri i begge de åbne - så Blitz er nu udtaget til DcH DM. Hold nu op Bent - det plejer at være det du kæmper for de sidste weekender i september!!!  Tillykke med det 🏆

Søndag blev brugt på at køre hæk-affald på lossepladsen (Andreas havde klippet hæk for os i løbet af ugen) - lidt indkøb og lidt nussen rundt. Søndag aften kom familien fra Pedersborg til spisning sammen med ungerne, og vi sluttede aftenen af med at gå ned og dyppe tæerne i vandet, der var nærmest lunt. Gimli fandt hurtigt ud af, at det var sjovt at grave i sandet.


Og sådan sluttede en lang og god weekend præcis lige så dejligt som den begyndte.

Men hvad var så den gode nyhed?

Jo, mandag var jeg en tur forbi mit "gamle" arbejde hos Semler Agro. Og i dag tirsdag er jeg begyndt igen. Sandsynligvis bare for et par måneder eller 3, men det er et job - det er mine gode dejlige kolleger - det er systemer, jeg bare kan gå direkte i gang med at arbejde i - og jeg er glad. Glad for at have noget meningsfyldt at fylde dagene ud med og glad for at putte lidt mere i banken end blot dagpenge. Og så må vi se, hvor længe der er noget at lave.


Ingen kommentarer: