søndag den 1. maj 2016

Stævne i Løgumkloster

Denne weekend gik turen så til det årlige stævne i Løgumkloster. Igen var Bent skiftet ud med Pia, og det var helt tydeligt at se, at vores hunde nu er helt fortrolige med hinanden og gode til at slappe af i hinandens selskab.

Vores første plan var at tage campingvognen med, men da vi fik regnet på, hvor sent vi ville være fremme, ja så ændrede vi taktik og lejede denne lille fine hytte ved Klosterhallen. Ca. 6 x 6 meter, super praktisk indrettet og lige passende til os. 


Her slapper de 3 merles af på terassen. 


Zippo var klart fysisk bedre end sidste weekend i Dronninglund, men vi måtte også lige have kiropraktor Helle til at rette ham lidt op i mandags. 8 løb, 1 disk (selvvalgt), 1 pind på jorden. Zeje gamle mand. Vandt bl.a. ag3 søndag. Jeg kan stadig blive helt høj af at løbe med den hund. 

Heldigvis så vi ikke så mange være hårde ved deres hunde, som vi så weekenden før. Tænk nu på, at vores hunde vil gøre alt, hvad de kan for at gøre det vi beder dem om. Og vi vil jo alle sammen gerne have dem i mange år. Så lad dem nu være unge og frække en gang imellem uden at fare i flint og presse dem så langt ud, så de glemmer, hvad de godt kan til træning. 

Søndag morgen var det ellers en kold fornøjelse at komme på pladsen. Solen og frosten tegnede det flotteste mønster på græsset. 

Og ingen tur med Pia uden det obligatoriske Foula-familiebillede. Her er det Junior, Dream, Zippo, Zoomi, Uha, Ossy og Tweety.


En anden helt obligatorisk ting ved stævnet i Løgumkloster er HINDBÆRSNITTER. Jeg ved ikke, hvem der bager dem, men hold nu op, hvor de er gode. Lige til en mavepine. 


Blitz var igen en stjerne. Vi havde rigtig mange "lige ved og næsten" - men valgte så at tage 2 agility-løb søndag, hvor hun i den grad førte sig frem. Hun løber ikke voldsomt hurtigt, men hun bruger heller ikke nogen unødig plads. Og hun har ikke revet ret meget denne weekend. Blitz sluttede weekenden af med at blive nr. 3 i ag åben og nr. 2 i ag3. Jeg er bare mega stolt over vores fine løb, og taknemmelig over at Bent lader mig løbe med hende. 


Nu er både Blitz, Zippo og jeg trætte. Tough'Y har været med som supporter, men han er ikke træt. Tak til Kloster-folkene for et vel-tilrettelagt stævne, enestående bespisning, flotte præmier og ja ja ja - fremragende vejr. Så den der med, at Klosterstævnet er det med den gode mad og det dårlige vejr, den holder ikke længere.

Ingen kommentarer: