mandag den 24. juni 2013

Agility-fri weekend, eller....

Udgangspunktet var i hvert fald klart: ingen stævne eller andet planlagt agility denne weekend. Der var et kæmpe projekt, som pressede sig på: HAVEN. Og da Andreas heller ikke havde nogen planer, så var der fuld bemanding på projektet.

Egentlig burde vi have taget "før" og "efter" billeder - men det glemte vi i skyndingen, så det blev kun til "efter". 3 gange måtte Bent til lossepladsen med haveaffald. Vi har maaaaaange meter hæk, og græsset var langhåret. Plus alt det andet, der sådan lige dukkede op. Resultatet blev nærmest park-lignende.


Nå ja, så var der lige den lille detalje med hvepsen, der blev gal fordi vi fjernede dens bolig. Den hævnede sig ved at stikke mig lige over mit venstre øje. Resultat: efter ca. 48 timer er øjet næsten lukket, og jeg ligner bolledej til hævning i hovedet. Heldigvis er det på retur igen.

Og vi fik sandelig også terrassen fejet ren for gamle spindelvæv, hundehår og blade, så vi nu igen kan sidde ude og grille.

Hundene er i øvrigt ligeglade - de leger lige godt, uanset græsset er højt eller langt, men vi bor jo i sådan et pensionistkvarter, hvor hækkene er klippet efter waterpas og græsplænerne er fuldstændig plane. Hm........ og så er der lige vores have :-)

'
Phew, vi var godt nok trætte, da vi satte os med et godt stykke kød på grillen, nye kartofler og lidt godt at drikke til.
 
Søndag var også fuldt booket ind. Første projekt var DcH Næstved's årlige sommerlege, som er sommer afslutning på tværs af alle hold. Holdene blev sammensat tilfældigt ved lodtrækning, men tilfældet ville, at Zippo og jeg endte på et hold bestående forholdsvis mange agility-nørder. Yeahaa!

Og vores første post var lige netop en agility-bane :-)  Hvor heldig kan man være. Spring, spring, slalom, spring, tunnel og spring. Tjuhej, hvor det gik hurtigt. Næste post var et langt indkald, hvor hundene skulle løbe mellem legetøj og tallerkner med pølser. Sejt hold vi havde os - de fleste af hundene spurtede lige direkte ned til deres fører. Tredje post: hente bolde med points skrevet på. Hm... der kom agility-nørderne noget til kort, men sørme om ikke Zippo kunne både hente og aflevere. Dygtig dreng.
 
Sidste post...... ja der skulle hundene samle pølsestykker i et bassin med ca. 20 cm. vand, hvor der i øvrigt lå tomme flasker. Og vi var sidste hold - så vandet var rimelig ulækkert. Zippo rynkede på næsten og trak sig baglæns. Nogle var lige ved, men det var ikke der vi hundemæssigt fik den største succes. En enkelt tog dem uden problemer, men det får man jo ikke mange points for. Så var det at vi fik tilbuddet om, at hundeførerne kunne dykke efter pølserne. Bvadr - se lige det der vand. Nej tak! ..........   og dog - Karin ofrede sig for holdet og dykkede 2 gange. Sejt gået Karin Jensen, der trak du lige sejren hjem til holdet!
 

Vi vandt nemlig - men kun med 4 points over nr. 2 - og man fik 5 points hvis hundeførerne dykkede. Sådan. Tak til arrangørerne for en hyggelig formiddag. Ca. 30 hunde havde fundet vej til pladsen den formiddag, og vi fik snakket med rigtig mange, som vi ikke snakker med til daglig. Og især tak til hold 1 for god team-ånd.

Næste punkt på dagen var fejringen af farmor's fødselsdag. Farmor fylder i dag, den 24. juni, 89 år. Den evige joke er at drille hende med, om hun er hjemme den 24? Men trods sine 89 år var der kæmpe kagebord med boller, 2 slags kage og rigtig æblekage. Uhm.....  Nu kunne vi næsten ikke vralte afsted.

Dagens sidste punkt var Sct.Hans-grill i klubben. Så tilbage til Bisserup. Skifte Andreas's bil ud med vores egen, og endnu en tur til Næstved. Denne dejlige aften var vi godt 20 personer, der nød hinandens selskab og vores medbragte mad. Sidste på aftenen fik Tommy efter meget møje og besvær ild i bålet, som jo tidligere på dagen var blevet godt gennemvædet, og vi fik sunget midsommervisen.

Så nåede vi til vejs ende på en lang og god weekend. Og nu er der bare 4 arbejdsdage tilbage - så er det SOMMERFERIE :-) :-) :-)

Ingen kommentarer: