torsdag den 16. maj 2013

Kom maj, du søde milde ......

Lige i øjeblikket har vi rigtig travlt begge 2. Både på arbejde, men så sandelig også i fritiden. Stort set hver dag - og stort set hver weekend er vi afsted, og nogle gange føles det stressende, men når så vi er afsted, så elsker jeg det liv, og vi kan jo alligevel ikke flytte nullermænd og slå græs når vi er væk hjemmefra. Så kan vi lige så godt slappe af og nyde livet - og det gør vi!
 
2 weekender i træk var vi i Albertslund til stævne. Den ene gang med Vestegnen som arrangør, og den anden gang med DKK (afholdt af Vestegnen). Deres eget stævne kørte rigtig flot, men den weekend, hvor det var DKK's stævne ......... Tja, det var en spøjs affære.
 
Den ene weekend traf vi lillebror Spot - den lækre fyr. Ham og Chinook opførte sig, som om de sidst havde leget dagen før. Det er sjovt at se. De hyggede sig rigtig meget sammen.

 


Vi måtte jo også have et traditionelt familie-billede af mor Woogi i midten og de flotte sønner Chinook (til venstre) og Spot (til højre). I øvrigt benyttede Chinook weekenderne i Albertslund til at rykke op i både spring klasse 2 og agility klasse 2. 

Vores gamle røde telt var ved at gå helt itu, men nu har vi fået et flot orange telt fra Shop til dyr. Det fylder mindre og det vejer mindre end de gamle røde, men det har samme gode størrelse og kvalitet.

Shop til dyr var også på pladsen med deres stand begge weekender i Albertslund. Her er Karen og Frida "fanget" i et kort stille øjeblik, hvor de lige snupper en slapper i solen.

Den weekend, der var DKK-internationalt stævne, blev der - traditionen tro - uddelt rosetter, pokaler, diplomer og championvaser til årets agility-shelties for 2012. Zippo havde løbet sig til en andenplads, og Dazzler fik 2 championvaser og en 7.plads. Søster Woogi blev nr. 5 hos de små hunde, så vi prøvede at tage et familiebillede. Det er jo ikke nemt med de hunde :o)


 Efter Albertslund rykkede vi teltpælene til Viby Jylland, hvor Thorleif og co i vanlig stil afviklede 3 dages Maxi-Zoo cup. Som sædvanlig gled tingene upåklageligt - selv vejret havde de styr på. 

Vi deltog i cuppen på 2 hold. Dels med Chinook og Ticket sammen med Karin og Bluei på holdet "Især for sjov". Og det var især for sjov, for jeg tror vi blev nr. 25 af 25 :o)  Med Dazzler og Zippo havde vi sammen med Gitte og Zinnia lavet holdet "Noa-trim" - og sandelig om det ikke lykkedes os at komme på andenpladsen. 

Chinook benyttede i øvrigt stævnet i Viby til at rykke op i og debutere i spring klasse 3. Det gik over al forventning. Ingen nedrivninger og tilsyneladende inden for banetiderne. Seje Fnug.

Igen i år benyttede vi Viby-stævnet til at uddele Nellie's opmuntrings-vandrepokal, som i år gik til Majken med Baloo og Ossy. Tillykke Majken - du har helt fortjent opmuntring for det store arbejde du gør med de to smukke sheltie-drenge. Det har været "op ad bakke" - men det ser godt ud efterhånden.

Efter 3 dage i Viby snuppede vi lige DcH Ødis Bramdrup på vejen hjem. D.v.s. vi flyttede os til Ødis Bramdrup lørdag aften. Her er der lidt morgenstemning fra pladsen. Hvor mon vi skal være?

Og her er vores lille beskedne camping-gruppe: 3 vogne. :o)

Efter 3 dage i Viby var jeg spændt på, om der var energi til mere i vores hunde, men det gik faktisk over al forventning. Og vi kunne stadig huske banerne. Yuppie.

Nu er vi så klar til pinsen på Bornholm.

1 kommentar:

Bluedog sagde ...

Hvor er Chinook og Spot nogle flotte fyre og på billedet med Woogi ligner de hinanden ret meget :-)

Knus og hilsen fra søster Zoya