mandag den 14. maj 2012

DKK international i Roskilde

Og når jeg ikke får opdateret bloggen nogenlunde med det samme, så glemmer jeg alt for meget :o) men nu prøver jeg alligevel.
Forrige weekend stod den på agility på dyrskuepladsen lørdag og søndag. Fredag skulle vi til Jyllinge og spise frokost, så for ikke at køre for mange gange frem og tilbage på den samme vej, besluttede vi at overnatte på DKK's camping i Roskilde.
Vi afprøvede for første gang den lave hundegård, og det virkede super, så vi har fluks købt nogle flere moduler, så hundegården kan blive dobbelt så stor.
Der stod på DKK's hjemmeside, at der ved campingpladsen ville være intermistiske baderum. Jo tak! Mellem tag og vægge var der åbent ud til det fri, så rummet var sk... koldt om morgenen - men vandet var til gengæld brandvarmt. Men ja, der var bad!

Den første bane vi var blevet tildelt var ikke til at løbe på. Den var drænet for nylig, og havde riller på tværs med løst grus plus masser af huller, str. sheltiepote, spredt overalt i det høje græs. Det var lige til et brækket hundeben. Derfor startede vi lørdag morgen med at flytte banen til et nye areal, betydelig bedre, men der var græsset ikke slået, så de små hunde havde problemer, og en del hunde skred i det lange græs.
Der var landsholdsiagttagelse på klasse 3-løbene lørdag, og jeg brændte desværre igen mit ag-løb. Til gengæld vandt vi spring 3. Jeg var stadig meget mærket af influenza rent konditionsmæssigt, men havde dog betydelig bedre løb end weekenden før i Albertslund.

Bent og Dazzler havde et super hold-løb, især på ag-banen, som var mega svær og blev søndag nr. 4 i spring 3, som i øvrigt havde nærmest total Foula Power i top 4, idet Zippo var 1 og Breezy var 2.

Lørdag blæste det rigtig meget, så da vi sad i campingvognen med vores aftensmad havde vi 5 meget trætte hunde :o)
Monty er kravlet i seng i sit bur

Dazzler er gået omkuld på sofaen

Chinook er kravlet sammen på måtten foran døren

Ticket - nå ja, hun ligger altid sådan når hun slapper af

Og Zippo er kravlet hen mellem sengene


Søndag uddelte vi rosetter, pokaler og champion-vaser fra Sheltie-klubben til årets agility-shelties og årets champions. Det var dejligt, at en del sheltieklubmedlemmer mødte op og var med til at gøre det festligt.

Her er 2 af årets 4 seniorer (altså senior-hunde)

Her er et udpluk af årets ag-shelties, lille hund

Årets ag-shelties, mellem. Zippo blev nr. 1 igen!

Nogle af årets champions

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej

Søgte på hundehegn og fandt jeres
Det er da bare super smart - hvor har I købt det?

mvh
Birthe