mandag den 11. april 2011

Vild med dyr-messe og Tutti Cup

Denne weekend bød på en tur til Fredericia. Tutti Cup, som sidste år fandt sted i Brønderslev, havde holdt flyttedag og var en del af den store Vild med dyr-messe i messehallerne i Fredericia. Godt nok var det et uofficielt stævne, men det var alle tiders mulighed for at Dazzler kunne prøve at løbe agility under andre forhold end dem vi plejer. Selve messen var - set med mine øjne - noget af en rodebutik. En show-ring, hvor der var alt fra kaninhop over rally-O til dogdancing. Det var sådan set fint nok. Men messestandene var placeret fuldstændig uden system. Hvis du var heste-interesseret skulle du lede blandt alle standene for at finde dem, der havde noget med heste. Og der var meget forskelligt. Kaniner, krybdyr, slanger, katte, hunde, fisk, fugle, Falck, DcH - ja: de var der alle sammen. Det bedste var dog, at det gav os et stort og interesseret publikum til agility. Og så bliver det som regel rigtig sjovt. Lørdag var Mette GG dommer, og søndag var det Thorleif, der havde udfoldet sin fantasi. Gulvtæppet var jo stadig hammer-glat, og især for de store hurtige hunde var det et problem. Indtil flere vægringer blev givet (helt efter reglerne) fordi hundene gled forbi forhindringerne. Dazzler skulle lige kigge banen og tilskuerne lidt an i det første løb, men derefter løb han fremragende. Zippo løb også fint, men vi har åbenbart lidt felt-problemer p.t. Ticket klarede også begge dage flot. Kun til sidst søndag kunne man se, at hun var meget træt. Og vi havde begge dage alle 3 hunde med i finalerne. Det var for sejt. Desværre ingen førstepladser, men gode løb alligevel. Karina og Michael havde skaffet en masse flotte sponsorgaver, så der var flotte gaver bare for at komme, flotte og meget forskellige præmier og fine hjælpergaver. Tak for det store arbejde I havde gjort - imponerende at I kunne overskue både at have stand, arrangere stævne og løbe med jeres egne hunde. Lørdag og søndag morgen lånte jeg Sophie's nye hvalp Blue Ray. Sikke en herlig lille tillidsfuld fyr. Han gik uden at tøve med mig rundt i messeområdet, hvor vi mødte mange sjove ting. Børn (mere eller mindre hensynsfulde), andre hunde, løse balloner, æsler, kæmpe plysdyr - og så den her mega store kanin. Jeg har aldig set så stor en kanen med så lange ører. Blue Ray sad fuldstændig paralyseret i ca. 5 minutter og stirrede på kaninen, der futtede rundt i sit indelukke uden at bekymre sig om den stirrende hvalp udenfor.
Natten mellem lørdag og søndag havde vi inlogeret os i Mette GG's lager. Det var langt ude i et industri-område for enden af en blind vej, og i begyndelsen var det lidt specielt at være derude. Men efter et par pizzaer og lidt rødvin, så gik vi til køjs mellem t-shirts og billeder - og vi sov fremragende hele natten.Næste morgen viste Ticket virkelig sit sande jeg. Først morgennussede hun lidt med sin far.


Så snerrede hun ad Zippo, der kom for tæt på - hvorefter hun meget demonstrativt kyssede på Dazzler. Stakkels Zip. Ticket kan ikke li ham, og hun elsker Dazzler. :-)

Heldigvis er Zippo ligeglad, han lagde sig bare til at kigge hengivent på sin mor - og det kunne jeg jo ikke stå for. Min smukke dreng.


Mens vi hyggede os i Fredericia havde Pia travlt hjemme i Fuglebjerg. Woogi havde endelig besluttet sig for at føde sine hvalpe, og det blev - som man kan læse på Pia's egen blog - en temmelig dramatisk omgang, der dog lykkeligvis endte med 4 sunde og friske hvalpe og en lettet Woogi. 3 hanner og 1 tæve, så der er snart en lille sheltie-dreng på vej til Bisserup. Hold da op, hvor vi glæder os.


Prøv lige at se, hvor små de er - og så er de endda store!


En af disse små lækre hvalpe skal være min. Det bliver 8 spændende uger - og 8 laaaaange uger!

1 kommentar:

Berit Bilde sagde ...

Tillykke med en kommende hvalp. Jeg blev da lige lidt overrasket :-)
Tak for beretning fra Vild med dyr. Jeg ville på en måde gerne have været der også, men sådan som vejret var, så tror jeg nu alligevel ikke, at jeg ville bytte.
Synes faktisk altid at det er meget interessant, når der er ikke-agility-kundige tilskuere, som er nysgerrige eller bare gerne vil "kloge" sig.