torsdag den 4. marts 2010

BESSIE 12 ÅR

I dag bliver vores smukke Bessie 12 år. Bluewyle Basic Rhythm So Blue, eller dronningen af Skovvænget og Pedersborg! Kært barn har mange navne. Og selv om hun havde et grimt anfald af spondylose sidste sommer, så er hun igen fit for fight og klar til at lege med drengene.

Bessie var vores første border collie. Vi havde jo en dejlig sort blandingshund, men vi havde set, at alle dem, der var "noget" indenfor agility (det var bl.a. Johanna med Jimmy), de havde jo bordere, så sådan en måtte vi også have. Det blev dog sådan, at Bessie aldrig blev helt enig med Bent om, hvad vej de skulle på banen, så nogen stor stjerne blev hun aldrig på agility-banerne.

Til gengæld var hun stjernen i Andreas' liv i mange år, mens han boede hjemme. Når vi tog alle de andre med til agility, så var de to hjemme og hyggede sig. Det gav dem et tæt bånd, som vi stadig kan se, når Andreas kommer hjem på besøg og Bessie bliver totalt vild af begejstring.

Stor tak til Johanna som den gang for mange år siden lod os få Bessie. Vi vidste ikke meget om border collies dengang, men hold da op, hvor har vi lært meget af Bessie og alle de efterfølgende.

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, DRONNING BESS - VI ELSKER DIG!


Med Zoë i haven Sovende oven på Andreas. To bedste-venner deler gerne sofa.
På sin yndlingsplads for bordenden, så hun kan følge med i, hvad der sker.
Og smukke Bess i yndlingskrogen i haven, hvor hun kan følge med i alt, hvad der sker på Skovvænget.

1 kommentar:

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med fødselsdagen Bessie. Håber du får en masse lækkert og en dejlig dag.
Mange hilsner
Anni, Jens og hundene