tirsdag den 1. december 2009

Kursus med Morten Juhl Hansen

Lørdag den 28. november var vi på 2. del af Border Collie Klubbens kursus i Kolding med Morten Juhl Hansen. Morten er en teknisk dygtig løber, og vi havde glædet os rigtig meget begge to.

Desværre missede Bent og Ticket 1. del på grund af influenza, men til 2. del var de begge klar, og de havde helt klart en god dag. Morten er en dygtig underviser, og banerne var spændende - svære men ikke umulige. Og når så undervisningen bliver tilsat en god portion underspillet jysk humor, så forsøger vi virkelig at få os selv til at yde det bedste.

Jeg har (endnu engang) indset, at Zippo's største handicap er mig og min timing, men vi arbejder på sagen, og vi bliver hele tiden bedre.


Herunder venter kursisterne på næste hold på, at det skal blive deres tur. Det sjove ved disse kurser er, at selv om de jo altid foregår i Kolding, så var der folk fra Ålborg og fra Vallensbæk, så det meste af landet var repræsenteret.

Ingo og Bent står og vurderer, om de nu kan huske den næste bane, og om de kan lure nogle tips af, inden det bliver deres tur.

Og så foregår kurserne jo ude på landet, hvor der virkelig er meget pladder :-) så da sheltie-gutterne havde været på luftetur ved middagstid, så de ud som på billedet herunder. De er da meget øøøøøøøndige - ikke?



Ingen kommentarer: