søndag den 3. maj 2009

En god søndag med en barsk oplevelse

Zippo fortsatte i dag med at være en stjerne - så weekenden sluttede for hans vedkommende med pind i ag1 (rykket op i 2) og spring1 samt 2 DM-udtagelser. :-)

De 2 gamle havde det som sædvanligt sjovt og hyggeligt, men da regnen sidst på dagen væltede ned, valgte jeg at trække dem fra spring åben.

Bent havde det noget sværere. Ticket havde fremragende momenter, men er stadig meget ukoncentreret. Godt vi snart er igennem! Og Paddy havde også gode momenter. Kom f.eks. næsten igennem den svære spring åben søndag - men stadig meget selvstændig.

Den barske oplevelse var en deltager, der pludselig efter et løb faldt om med hjertestop. Heldigvis var der meget kompetente personer blandt deltagerne, så lynhurtigt blev der givet førstehjælp, hentet hjertestarter, ringet 112, flyttet biler, så ambulancen kunne komme frem. Og den kom heldigvis hurtigt. Dejligt midt i alt det barske at se, at hundefolkene virkelig står sammen i sådan en situation. Det lagde dog en dæmper på stemningen resten af dagen. Heldigvis kom der bud tilbage fra sygehuset, at alt var under kontrol, og at hans største bekymring havde været, om holdet havde løbet godt, og om han havde fået fejl.

Vi slog telt ned i silende regn, og pakkede campingvogn i silende regn - så i morgen skal alting ud og hænge i carporten. Nu håber vi virkelig, at Thorleif har sørget for bedre vejr til næste weekend.

Ingen kommentarer: