onsdag den 16. juli 2008

Vi har forlagt residensen til Skarrev Camping

Ferien er godt igang, og vi har forlagt residensen til Skarrev Camping, lige nord for Aabenraa.
Skarrev er en lille hyggelig campingplads under "Back to nature"-kæden - og det er virkelig "back to nature. Vi ligger simpelthen på den yderste spids af den lille hyggelige plads, hvor der vel maksimalt er 40-45 pladser. Der er én (gentager 1) damebruser og én herrebruser, nogle temmelig gammeldags og kolde toiletter, ingen hoppepuder :-) en masse hunde, en hyggelig lille kiosk, hvor de sælger noget fantastisk lækkert morgenbrød og en utrolig smuk natur.

Vi sover til vi vågner, spiser morgenmad hele formiddagen, mens vi læser den lokale avis (Jyske Vestkysten). F.eks. har vi læst at i morgen torsdag kommer kongeskibet til Aabenraa om formiddagen, så vi skal sidde på første parket og se Dannebrog sejle ind i fjorden fulgt af de lokale sejlklubber. Det bliver da rigtig ferie-agtigt.

I går var vi til det første møde i forbindelse med Jutlandia-Cup 2009 sammen med Tommy, Birgit og Ingo, og det tegner bare til at blive et rigtig godt komité-samarbejde. Vi glæder os i hvert fald meget over at være med, og vi håber, at vi kan bidrage til at der igen bliver den rigtige Jutlandia-stemning.

I aften skal vi på Ghost-walking på Sønderborg Slot - start kl. 22.00! Det bliver spændende. Bare det nu ikke er for uhyggeligt......

Og så er vi glade for, at Andreas er derhjemme og passer huset, så vi kan nyde ferien i det jyske. Det havde selvfølgelig været dejligt at have ham med, men nogen skal jo passe deres arbejde. :-)
Herunder kommer lidt stemningsbilleder fra de første dage:



Drengene leger i "haven". Der er ca. 25 m. ned til strandkanten.

Nogen gange er det svært at se, hvem der er hvem.

Miss Zoë-Mouse morgenhygger med sin far

Her ser man mod nord - med vores "hjem" midt i det hele.

Og her er paladset set mod syd, med Aabenraa helt i baggrunden.

Men Ticket synes nu, at det er noget trættende at være på ferie!

Ingen kommentarer: