søndag den 30. marts 2008

Agility-stævne hos DCH Vordingborg

I dag søndag har vi været til aglity-stævne i DCH Vordingborg.

Monty har løbet de åbne klasser og klasse 3. Han vandt spring 3, blev disket i AG3 (vi var lidt uenige om et tunnel-hul) og var blandt de 3 bedste i de 2 åbne klasser. Han hentede sig endnu en DM-udtagelse (undskyld Gitte), som han ikke har brug for, da han på nuværende tidspunkte har kvalificeret sig til DCH-DM.

Meghann løb sine 4 senior-løb med sædvanlig gejst - fuld knald fremad. For mig er det vigtigste, at Meghann har det sjovt, og det kan man se, hun har. Det blev til en disk og 3 fine løb med en enkelt førsteplads.

Ticket har løbet super, selv om hun har hormoner i hele hovedet. Desværre blev det til disk i de 2 åbne, men det var min skyld og ikke hendes! AG 1 kan jeg ikke helt huske, men spring 1 vandt vi. :-) Ticket har helt overvundet sin forsigtighed fra efteråret, og spurter nu igen fremad for fuld knald, og det endda selv om nogle af banerne var sådan nogen, hvor man godt kunne gå i stå.

Paddy havde flere gode løb, men også en del rigtig gode sekvenser i nogle af hans diskede løb. Især udløbet i spring åben var fantastisk. Og dertil blev han nr. 4 i spring 1, desværre med 2 nedrivninger.

Stort set en rigtig hyggelig dag i Vordingborg sammen med Ingo og Birgit, som nu er kørt hjem til Kolding med en meget træt Susi (se herunder).



Ingen kommentarer: