søndag den 14. april 2013

Ups - vi har sprunget påsken over ......


.... men her er lidt om vores påske.

Torsdag formiddag pakkede vi campingvognen for - traditionen tro - at køre til Sverige og deltage i Gåsahoppet.
 
 
I år havde Bent meldt sig som hjælper, så vi havde fået plads på "luxus"-parkeringen tæt på hallen.
Og efter at have fået placeret os både i campingvognen og i hallen, så brugte vi aftenen på at spille kort og i øvrigt finde vores plads i rækkefølgen til morgendagens løb.

 
Bemærk påske-lyset :-)  Jeg skulle også lige en tur ind til Skurup og købe blåbærsuppe. Hvorfor kan man ikke få det i Danmark? Der er da ikke så lang afstand! 
 
Næste dag var vi klar til at begynde stævnet.
 
Fredag havde vi nogle rigtig gode løb, og en enkelt gang var vi tæt på det eftertragtede svenske agility-cert, men desværre var der en foran mig, der også manglede det. Jeg synes, at Zippo føles som værende totalt i top-form efter sin skade i vinter. Dejligt.
 
Lørdag morgen vågnede vi op til snevejr.
 
Og lørdag kom Pia og Susanne for at løbe. Her er det Pia's søde Livi, der tog al virakken i hallen i "stiv pote" og fuldstændig afslappet.
 
Og når hun syns at virakken blev for meget, så hoppede hun bare op og lagde sig i onkel Zippo's bur. Smart hund!
 
Lørdag fortsatte vi den gode stil, og sørme' om det ikke lykkedes os at blive nr. 4 i AG3 med godt 70 deltagere - efter 3 hunde, der alle var svenske agility-champions. Zuper Zeje Zippo! Her får jeg de flotte sløjfer og ikke mindst det eftertragtede cert. (Beklager den forringede billedkvalitet - men det er svært i den hal).
 
Og her poserer vi så for fotografen - stolte mig og min trætte hund, som hellere bare ville ud og sove i campingvognen.
 
Det lykkedes igen i år for os at kvalificere os til finalen, i år som 3. bedste mellem-hund, men ak..... søndag morgen vågnede jeg op totalt uden stemme. :-(   Og på trods af Strepsils og varm the, så kunne jeg ikke handle Zippo optimalt, og i bar frustration glemte jeg så også banen. Øv og øv med øv på. Han løb så godt de dage i Sverige, så det kunne have været en super afslutning. Det lykkedes dog for mig at gennemføre spring 3 om eftermiddagen ved hjælp af overdrevent kropssprog og klap i hænderne.
 
Så søndag sen eftermiddag satte vi igen kursen mod Danmark :-)
 
Mandag formiddag fik vi besøg af Heidi, Dennis og Casper. Vi startede hjemme med brunch, og derefter kørte vi i Zoopark Næstved. Det var et rigtig hyggeligt sted, og vi kommer helt sikkert igen, når vejret er blevet lidt bedre, så man kan sidde med sin medbragte mad.
Men ingen tvivl om, at både Casper og de voksne havde en hyggelig dag, og det var en meget meget træt lille dreng, der faldt i søvn næsten før døren til bilen var lukket.
Her er lidt stemningsbilleder:
Dejligt billede af heidi og Casper
 
Her er en Nordisk Los
 
Og kamelen hed Bent :-)  Den havde charme, selvtillid og lækkert hår!
 
Casper synes helt klart, at Bent var sød.
 
Der var 2-benede og 4-benede børn.
 
 
 
Og her har 4 kænguruer fundet en plads i den kolde vintersol. Jo - der er 4 - den ene har en unge i sin pung.
 
Og Casper spurgte og spurgte .... :-)
 
I Zoopark Næstved har de også hvide tigre. Denne her så ud som om den godt kunne spise et barn eller en bedstemor til frokost. godt der var hegn imellem.
 


onsdag den 10. april 2013

Vi har løbet DAL

Nå, vil nogen måske sige - og hvad er så det?

Jo, DAL er efterhånden en "halvgammel" ting indenfor agility. Egentlig startede det op som IAL - International Agility Link. Da det stoppede, gik Kvistgård Agility ind og lavede en fortsætter, nemlig Dansk Agility Link. Personligt har jeg deltaget i dette i mange år, da jeg har trænet i en klub, hvor det var "noget vi gjorde". Desværre findes denne mulighed ikke mere, og så måtte jeg jo selv tage affære. Så i lørdags havde vi sæsonens første DAL-løb under konceptet "DcH Næstved med venner".

DAL går i princippet ud på, at 4 gange om året bliver der lavet en bane af en vilkårlig kompetent person. Banen sværhedsgrad er som i "åben klasse" på et middel niveau, så de fleste har mulighed for at være med. DAL afvikles efter et ærligheds-princip, og der plejer at være mellem 10 og 15 deltagende klubber.

Når året er gået kåres i hver størrelse (lille - mellem - stor) de 3 bedste hold og de 3 bedste individuelle deltagere. Når konkurrencen afvikles i klubben tæller de 3 bedste resultater i hver størrelse som hold. Holdet behøver ikke være de samme personer hver gang - det er altid de 3 bedste.

Så vi løb DAL i DcH Næstved i lørdags. 6 små hunde, 7 mellem hunde, 7 store hunde og 2 seniorer. Vi var jo begavet med fantastisk vejr, og vi havde en rigtig hyggelig dag. Nu er resultatet sendt ind, og så må vi bare vente og se, hvordan det er gået med de andre klubber - om vi nu ligger godt placeret. Og hvis vi ikke gør, ja så havde vi en dejlig dag!

Vi var så heldige, at vi havde en super fotograf på pladsen, så der blev taget billeder af næsten alle hunde. Det var rigtig dejligt. Her er et par stykker af billederne.

Claus og Fia
 Anja og Sigga
 Pia og Aya
 Mathilde og Dazzler
 Susanne og Dweet
 Mathilde og Kaiser
 En af Karin's pudler (Albert - tror jeg)
 Jette og Laika
 Marianne og Panther
 Jette og Trunte
 Marianne og Zippo

mandag den 8. april 2013

Tillykke Chinook


I dag fylder verdens sejeste lille Fnug 2 år. Tænk, hvor tiden løber alt alt for hurtigt.

Jeg synes jo ikke det var længe siden, at han var sådan:

Men han udviklede sig hurtigt til en rigtig lille smuksak :-)
 
 
Nu er han allerede - i hvert fald på papiret - voksen, min lille bølle. For fuld fart på vej frem i livet. Han har virkelig lært mig nogle ting: at tænke "udenfor boksen" og anderledes, for han har helt klart sin egen vilje og mening.
 

Tillykke til min dejlige lille Fnug, som elsker livet, sin mor og onkel Zipzap. Og tillykke til hans søskende: Soya, Dream og Upsi. Jeg håber, I får en dejlig fødselsdag.