fredag den 26. august 2011

Bryllup

Lørdag den 20. august havde min nevø Kim og hans kæreste gemmen mange år, Janne, valgt at blive gift. Selve vielsen fandt sted på Gladsaxe Rådhus i byrådssalen, som har en noget speciel udsmykning (se længere nede), og den efterfølgende reception blev holdt på Brede Spisehus, hvor vi fik fantastisk mad. Vi ønsker Kim og Janne et fortsat godt liv sammen.
Herunder er lidt stemningsbilleder fra dagen.

Gaven var en lækker pude, der gerne skulle passe til deres sofa. Dertil et symbolsk ønske om, at når bare man har "det daglige brød"(mel), "penge på lommen"(penge i det lille glas), "krydderi på tilværelsen"(chili), "salt til et æg"(saltkværn) og hinanden - så skal det nok gå godt!
Selve vielsen tog ca. 5 minuttter i byrådssalen på Gladsaxe Rådhus.

Her er det overstået, og der bliver skrevet under i protokollen.

Salen var udsmykket med flere af disse grafitti-malede søjler. Meget specielt!

Og her er dagens brudepar med deres forældre: Bent, Ina, Kim, Janne og Janne's forældre.

Så var det om at komme ud i det fine vejr. Ser de lidt lettede ud nu? Janne var i en fantastisk smuk rustfarvet kjole med perlebroderier i livet og et lille slør. Den var bare flot.

På Brede Spisehus blev vi trakteret med små lækre sandwiches, små tærter og andre lækkerier i haps-størrelse. Og selvfølgelig var der en fantastisk bryllups-kage fuld af dejlig frugt.

Ud over bryllupskagen var der også andre små søde kager - og champagne.

Her er Janne og Kim i gang med den traditionelle fælles kage-udskæring. Det gik fint.


Tak fordi vi måtte være med til denne dejlige dag. Vi håber, at I nu nyder jeres bryllupsrejse til Asorerne.

søndag den 14. august 2011

Regn, regn, regn og hvad det så fører med sig

Denne weekend skulle vi så have været til stævne i Nykøbing Falster, arrangeret af DcH Maribo og DcH Guldborgsund - men vejrguderne ville det sådan, at de havde lavet banen vi skulle løbe på om til en svømmebane :-( Fredag eftermiddag viste en inspektion, at der stod klart vand på det meste af banen, og så var det jo ikke forsvarligt - hverken for hunde eller mennesker at løbe der. Øv øv! Men en flok kreative folk fik hurtigt fundet på at flytte konkurrencen til Næstved DcH. Smadder smart - nærmest lige om hjørnet. Godt nok røg turen i campingvogn og bøfferne med Gitte - men til gengæld havde vi ultra kort køretid, sov i vores egne senge - og så fik vi i øvrigt bøffer alligevel.


Lørdag var Bent dommer sammen med Hanne Husted. Hanne havde lavet gode springbaner, bl.a. med valgfri slalomindgang i spring 3. Hold da op, så skulle vi jo pludselig til at tænke! God ide, Hanne! Og på trods af flytning og uvante forhold for de arrangerende klubber, så blev stævnet lørdag afviklet i super stemning. Der var fantastiske præmier og næsten ingen regnvejr.
Da Bent jo stod på banen og viftede med armene, så fik jeg lov at låne Ticket. Det gik sådan noget blandet - En 3. plads i spring åben med DM-udtagelse, men ellers ikke specielt fremragende. Zippo var strygende: 4 løb og 4 fejlfrie førstepladser. Bent løb så ind imellem selv med Dazzler, men jeg tror Dazzler er kommet i teen-age-bølle-alderen, for mange af de ting der plejer at være "sikre" var lidt vakkelvorne. Felterne hm..... nogen var der, og nogen var ikke. Og tyvstart prøvede han også på, men Bent var heldigvis over ham med det samme. Den dårlige vane skal han ikke lære.
Søndag havde vi medbragt Andreas, som havde fået tjansen med at taste resultater ind. Det klarede han jo nemt - så ind imellem så vi ham også ude på banen. Det var rigtig hyggeligt.Søndag løb Bent selv med begge sine hunde, og havde flere gode løb. Bl.a. et ag2 med Dazzler, hvor både tilskuerne, der sad lige ud for feltet, og Bent selv havde set pote på feltet, men desværre stod dommeren i en dum vinkel og for langt væk, så han så det ikke. Øv øv. Zippo startede dagen med et blændende spring 3, hvor jeg glemte 2 forhindringer. Hvor svært kan det være? Og i spring åben rev han en pind i bar iver. Det tegnede ikke for godt. Men heldigvis fandt vi stilen igen og vandt begge ag-klasser.


Min lille Chinook var også med begge dage. Han tager efterhånden alt det der stævne-ræs med ophøjet ro, og her ligger han helt afslappet hos mig og kigger på agility.Af en eller anden grund var stemningen lidt mere anstrengt søndag, og det blev da heller ikke bedre af at det begyndte at regne da vi nåede AG3. Øv, hvor irriterende. Der var en masse "muggen" i krogene, hvilket altid er rigtig ærgerligt. Hanne formåede dog at få den gode stemning tilbage til præmieoverrækkelsen.Så summa summarum: alligevel en god weekend, som kunne være endt i en aflysning, hvis ikke alle 3 involverede klubber (De 2 arrangerende samt Næstved) havde været opfindsomme og fleksible. Tak for det - og tak til alle, der lige gav en ekstra hånd, da nogle af hjælperne i sagens natur havde valgt at blive på sydhavsøerne.

torsdag den 11. august 2011

Dazzler klar til DcH-DM :-)

... men alting til rette tid - jeg må hellere begynde med begyndelsen, og den ligger næsten 2 uger tilbage.

DKK Vejen

DKK's internationale udstilling med det hele i Vejen løb i år over 4 dage, hvilket åbenbart betød meget større "træk" på campingpladsen ved stævnepladsen, og da vi var for sent ude, henlagde vi vores lille miniferie til Ribehøj Camping http://www.ribehoej.dk/ i stedet for. Ribehøj er nok en af de smukkeste campingpladser i Danmark, og det var 4. gang vi boede der. Altid på den samme plads med udsigt over søen.
Som vi plejer når vi er ude, havde vi indhegnet vores "have" så hundene kunne løbe frit og lege. Da der - også på Ribehøj - var flere mennesker end der plejer at være, havde de opstillet 3 ekstra bade- og toiletvogne ved siden af vores plads, og vores 3 sheltiedrenge var det underholdende indslag, når folk stod i kø til bad eller toilet. Hold da op, hvor de hygger, de 3 gutter. Og det er utroligt, hvad de 2 store finder sig i fra lille Chinook. Her hopper han rundt på Zippo's mave.

Torsdag havde jeg - ud over agility - meldt Zippo til en lydighedsprøve i klasse 1. Vi har nu gået på hold et stykke tid, og jeg følte vi var klare. På trods af et grimt 0 i næseprøven, som han ellers plejer at tage fint, var Zippo en stjerne. Uanset varmegrader og nervøsitet hos mig var han så meget "på", at vi fik en rigtig flot kommentar med fra dommeren om vores samarbejde. Det er jo noget, der luner i mit hjerte. 154,5 points blev det til, 4 stk. 10-taller, 2 stk. 9,5 og et enkelt 9-tal samt selvfølgelig vores fine 0 i næseprøve. Men jeg er stolt over min lille hund, han arbejdede som en drøm og var ligeglad med agility-banen lige på den anden side, løbske tæver og andre forstyrrende elementer. Zuper Zeje Zippo zlår til igen !!! Måske ender vi med at få lyst til at prøve kræfter med en LP2 næste år.

Men derudover stod dagene på agility. Måske var det for meget? Jeg kunne i hvert fald konstatere, at torsdag og fredag løb vi blændende, lørdag sådan la-la og søndag elendigt. Så vi har nok været trætte begge to

Ud over agility var der i løbet af dagene besøg af rigtig meget Foula-familie. Det er altid vældig hyggeligt at følge med i hvordan det går med slægtningne. Der var besøg af Louise med Dixie, og Ann med familie og smukke Ozzy.

Senere kom Helle med Dream og Mette med Upsi. Upsi og Chinook er rigtig gode bølle-lege-tæske-drille-venner. De kan faktisk rode rundt i en klump i rigtig lang tid, uden at tage sig af verden udenfor. Her er Bølle 1 og Bølle 2.
Og her er det Chinook, der hopper rundt ovenpå Upsi - 2 sekunder efter er det modsat.



Næsten alle dagene holdt vejret sig fra sin smukkeste side, som man kan se herunder, med flot blå himmel og høj sol.
Søndag sidst på eftermiddagen, mens rigtig mange var i fuld gang med at pakke sammen, var der en der åbnede for himlens sluser, og så væltede det ned, så i løbet af 20 sekunder var alt og alle drivvåde. Vi var næsten færdige med at pakke, så vi skyndte os at redde det meste op i bilen, så kun teltet blev rigtig vådt. Og så os selv. Hold da op - alt skulle skiftes, da vi kom ud til campingvognen. Så det var en lidt kedelig slutning på en ellers fin weekend.



DcH Vestfyn



Weekenden efter tog vi så hul på august måneds mange DcH-stævner med en lille mini-ferie på Vestfyn. Pia skulle låne bilen for at køre til Belgier-træf i Silkeborg om lørdagen, så vi startede fredag med at køre til Føns Strand, hvor DcH Vestfyn holder til. Vi fik sat campingvognen op og lavet aftensmad, selv om det ikke var det luneste vejr. Næste morgen så vejret til gengæld sådan ud:
Bent og jeg tilbragte dagen i liggestolene udenfor campingvognen, og så i vandet. Det blev til 3 gange, hvoraf jeg havde Zippo og Woogi med de 2 gange. Det var lige noget,de kunne bruge.





Herlig afslappende lørdag. Bent blev rød som en nykogt reje på maven, men det var vist også første gang i år den blev luftet :-)


Søndag var stævndag. Chinook og Monty gik i indhegningen ved campingvognen, men tæt på banen. Jeg var meget spænt på, om den lille fyr kunne lade være med at gø ad hundene der løb, men det var der ingen grund til at være, for han trissede lige så stille rundt og hyggede med morfar - og lagde sig i øvrigt ind i skyggen, når det blev for varmt.




Det der med at gå i skygge er han i øvrigt ret god til. Her har han fundet en lille bitte skyggeplet bag Susanne.



Her er en del af vores løb fra søndagen:



http://www.youtube.com/watch?v=XzHoqeNE9ak


Herunder er det i øvrigt Bent, der får præmie for et af sine løb. Præmierne var vin - og det kan vi jo altid bruge.


Vestfyn holder altid hyggelige små stævner med 1 bane, og det slog også til denne gang. Næste weekend bliver i Nykøbing Falster - hvis ikke banerne er sejlet væk forinden.

Og så er ringen ved at være sluttet, for søndag fik Bent sin sidste udtagelse og er nu klar til DcH DM sammen med Dazzler. Jeg glæder mig til at I skal med i år. Det bliver rigtig hyggeligt. Og så må de finde en anden person til speaker-tjansen :-)